ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μια όμορφη, συμβολική δράση πραγματοποίησε την ημέρα της Πρωτομαγιάς ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με δημοτικούς συμβούλους, στενούς του συνεργάτες και εθελοντές, προσφέροντας γλαστράκια με λουλούδια σε εκαντοντάδες συμπολίτες μας σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως και η Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και η Πλατεία Ανεξαρτησίας.

Συγκεκριμένα, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές τους για το καλωσόρισμα της Πρωτομαγιάς προσέφεραν συμβολικά τόσο στους παριστάμενους όσο και στους διερχόμενους πολίτες ανοιξιάτικα γλαστράκια, εισπράττοντας τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών, που τους ανταπέδωσαν τις θερμές ευχές τους για κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κόσμος ανταποκρίθηκε και συμμετείχε σε αυτή την όμορφη δράση του Δήμου μας γεμάτη λουλούδια, χρώματα και αρώματα. Είναι μια αισιόδοξη πρωτοβουλία, η οποία προσέφερε χαμόγελα στον κόσμο και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη συμβολή τους. Εύχομαι καλό μήνα και να έχουμε όλοι μια υπέροχη Άνοιξη».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.