ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή 109 καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας της ΔΥΠΑ, για το σχολικό έτος 2024-2025. Η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία συμβάλλει στην επαγγελματική εξειδίκευση ανέργων ατόμων με αναπηρία, προκειμένου να ενισχύσουν τις ικανότητές τους για εργασία και κατάρτιση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 21/06/2024 με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με αυτοπρόσωπη παρουσία στις εγκαταστάσεις της Σχολής (κατόπιν ραντεβού. Λ. Γαλατσίου 19, 11141 Αθήνα, Τηλ.: 2102110878, 2102110820 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
  • Mε συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά στη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΆμεΆ Άθήνας ΔΥΠΆ, Λ. Γαλατσίου 19, ΤΚ 11141, Άθήνα.
  • Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η Άίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και το Παραπεμπτικό της Ιατρικής Γνωμάτευσης αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΆμεΆ Αθήνας και στην ιστοσελίδα της Δ.ΥΠ.A. στην ενότητα «Νέα και Άνακοινώσεις». Προς διευκόλυνση των δημοτών μας θα τις βρείτε εδώ

Καλούνται
οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή τους στα κάτωθι τμήματα κατάρτισης να υποβάλλουν σχετική αίτηση σύμφωνα με τα ακόλουθα:

Ο συνολικός αριθμός των πρωτοετών καταρτιζόμενων για όλα τα τμήματα θα είναι εκατόν εννέα (109) άτομα (πλέον των ισοβαθμούντων μέχρι 20% ποσοστού) και κατανέμονται ως κάτωθι:

- Δεκαπέντε (15) καταρτιζόμενοι με κώφωση (θα καταταγούν με αύξουσα ταξινόμηση στον πίνακα Ά με βάση εισοδηματικά κριτήρια).
- Πενήντα οκτώ (58) καταρτιζόμενοι με λοιπές οργανικές παθήσεις (θα καταταγούν με αύξουσα ταξινόμηση στον πίνακα Β με βάση εισοδηματικά κριτήρια).
- Δώδεκα (12) καταρτιζόμενοι με ψυχικές παθήσεις (θα καταταγούν με αύξουσα ταξινόμηση στον πίνακα Γ με βάση την αξιολόγηση ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής).
- Είκοσι τέσσερις (24) καταρτιζόμενοι με ποσοστό κινητικής αναπηρίας 50% και άνω (θα καταταγούν με αύξουσα ταξινόμηση στον πίνακα Δ, με βάση εισοδηματικά κριτήρια) αποκλειστικά για το Τμήμα της τηλεκατάρτισης.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΤΜΗΜΑΤΑ

Για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης – πενήντα πέντε (55) θέσεις με την ακόλουθη κατανομή:

  • ΠΗΛΟΠΛAΣΤΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚA ΚΕΡAΜΙΚA (14 θέσεις)
  • ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ – ΕΠΙΠΛA ΚΟΥΖΙΝAΣ (13 θέσεις)
  • ΔΕΡΜAΤΙΝΩΝ ΤΣAΝΤΩΝ ΚAΙ ΜΙΚΡA AΞΕΣΟΥAΡ (15 θέσεις)
  • ΕΙΚΟΝΩΝ AΓΙΟΓΡAΦΙAΣ (13 θέσεις)

Για αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – πενήντα τέσσερις (54) θέσεις με την ακόλουθη κατανομή:

  • ΥΠAΛΛΗΛΟΣ ΜΗΧAΝΟΓΡAΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ (15 θέσεις)
  • ΣΧΕΔΙAΣΜΟΣ ΚAΙ ΚAΤAΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (15 θέσεις)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜA ΤΗΛΕΚAΤAΡΤΙΣΗΣ (24 θέσεις)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναφέρονται στην Πρόσκληση Εισαγωγής καταρτιζομένων 2024-2025 στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας

Δείτε την αίτηση εδώ

Δείτε το παραπεμπτικό εδώ

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
σε θέματα Ατόμων με αναπηρία
Γεωργία Γκούβα

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.