ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του γενικού́ πληθυσμού́ στις Πρώτες Βοήθειες, αλλά́ και ομάδων που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων -Προαγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) υλοποιούν πρόγραμμα εκπαίδευσης-σεμινάριο στην «Καρδιο - αναπνευστική Ανάνηψη» και σε «Ξένο σώμα στο λάρυγγα- πνιγμονή» το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου)

Ο Δήμος Ηλιούπολης κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου θα ανοίξουν κανονικά.

Με αίσθημα ευθύνης και ανησυχίας για την ασφάλεια και την υγεία όλων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση για ενημέρωση πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τις 19:00 μ.μ. το απόγευμα έως τις 21:00μ.μ. το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαππα) αναβάλλεται λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών.

Το Αθλητικό – Πολιτιστικό Καλοκαιρινό Καμπ για Παιδιά 2024 θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα Σαββατοκύριακα. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει συνολικά 6 εβδομάδες.

Ο Δήμος Ηλιούπολης κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου, ανακοινώνει ότι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω καύσωνα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου, ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω καύσωνα.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης (ΣΕΔΗ), καλεί τους εργαζόμενους σε στάση εργασίας την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 & συγκέντρωση στις 12.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

H προσπάθεια νομικού εκφοβισμού από ιδιωτικά συμφέροντα δεν μας τρομάζει!
Πριν από λίγα 24ωρα, ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτρης Ευαγγέλου δέχτηκε εξώδικo από την εταιρεία που μίσθωσε το δημοτικό θέατρο «Δ. Κιντής» για 25 παραστάσεις έναντι μόλις 8.500 ευρώ + ΦΠΑ.

O Πρόεδρος του ΣYPIZA - Π.Σ.  Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί την Ηλιούπολη, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

1η ΜΑΗ, μέρα ΟΡΟΣΗΜΟ για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, τους ΑΓΩΝΕΣ και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, αποφάσισε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ηλιούπολης να ανακοινώσει στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ότι μας πετάει έξω από τα γραφεία μας στο αμαξοστάσιο.

Πολύ σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες από συμπολίτες και συλλογικότητες της πόλης μας σχετικά με εργασίες εκσκαφής που πραγματοποιούνται στον χώρο του ΚΥΤ με κατεύθυνση προς την Αργυρούπολη. Μάλιστα οι ίδιοι καταγγέλλουν έπειτα από σχετικές πληροφορίες πως τα έργα αυτά αφορούν στην υπογειοποίηση καλωδιώσεων, αλλά και στην κατασκευή γραμμής ηλεκτροδότησης για την επένδυση του Ελληνικού.

Η νέα δημοτική αρχή του δήμου ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, με μία σειρά από ενέργειες, επιταχύνει την υλοποίηση της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ που στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους του δήμου και τα λαϊκά στρώματα της πόλης και βάζει πλώρη να ενισχύσει τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω υψηλών θερμοκρασιών θα διατεθούν κλιματιζόμενες αίθουσες που θα είναι ανοιχτές για το κοινό 24 ώρες το 24ωρο στο Α΄ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που βρίσκεται στην οδό Κ.Καραμανλή 12 & στο Β’ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που βρίσκεται στην οδό Παναγούλη 1, από σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 έως την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στις 6:00 π.μ. για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Στα πλαίσια της πολιτικής εξοικονόμησης ξεκίνησε η συντήρηση των γεωτρήσεων στην Ηλιούπολη 5 χρόνια μετά.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή 109 καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας της ΔΥΠΑ, για το σχολικό έτος 2024-2025. Η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία συμβάλλει στην επαγγελματική εξειδίκευση ανέργων ατόμων με αναπηρία, προκειμένου να ενισχύσουν τις ικανότητές τους για εργασία και κατάρτιση.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του καύσωνα, ο Δήμος Ηλιούπολης θα διαθέσει από σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 κλιματιζόμενες αίθουσες σε 24ωρη βάση στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης που βρίσκεται στην οδό Ύδρας & Μνησικλέους και στο Α' ΚΑΠΗ, Κωνσταντίνου Καραμανλή 12, προκειμένου οι Δημότες και Κάτοικοι να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Το Η’ Παράρτημα Αγωγής λόγω σοβαρής βλάβης της κεντρικής μονάδας του κλιματιστικού θα παραμείνει κλειστό από αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Στα πλαίσια ψηφιοποίησης όλων των διαδικασιών στο Δήμο Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κα Κυριακή Μαρή, πλέον τα άτομα με αναπηρία άνω του 67% μπορούν να πραγματοποιήσουν την αίτηση απαλλαγής τελών εξ ολοκλήρου ψηφιακά χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν εκ του σύνεγγυς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης.

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, άνοιξε ο Δημοτικός Κινηματογράφος της πόλης μας «Μελίνα Μερκούρη», με ένα αφιέρωμα στο «Κινηματογραφικό Σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου» και την προβολή της καινούργιας του ταινίας, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Με μεγάλη συμμετοχή άνω των 1100 μαθητών πραγματοποιήθηκαν από τις 27 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου οι Σχολικοί Αγώνες στο Δήμο Ηλιούπολης με την ενεργή συμμετοχή των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων Ηλιούπολης.

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Το ρεκόρ αποχής, καθώς και η σαφής υποχώρηση τόσο του κυβερνητικού κόμματος, όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τα ποσοστά που είχαν πετύχει στις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2019 και στις εθνικές εκλογές του 2023 είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και οι ουκ ολίγοι φανατικοί των Windows 7 θα υποχρεωθούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή τους, καθώς από σήμερα η Microsoft, όπως είχε ανακοινώσει προ καιρού, σταματά πλέον την τεχνική υποστήριξη αυτής της παλαιότερης -αλλά ακόμη δημοφιλούς- έκδοσης των Windows.

ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
Κειμενο

Αγαπητοί Συνδηµότες,

η απόφασή μου να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως Δήµαρχος Ηλιούπολης στις επερχόµενες δηµοτικές εκλογές είναι πάνω απ’ όλα μία απόφαση ΕΥΘΥΝΗΣ για την πόλη που αγαπώ και σέβοµαι για όσα μου προσφέρει καθηµερινά. Η έντονη αυτοδιοικητική μου εµπειρία από το 2010 μου δίδαξε ότι ο αγώνας είναι μεγάλος και δύσβατος, πρέπει να κοιτάζεις μόνο μπροστά και με οδηγό την ΑΛΗΘΕΙΑ. Από το 2014 εκφράζετε μία βαθιά εµπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, τοποθετώντας με στην πρώτη θέση σε ψήφους, γεγονός που με οπλίζει με τόλµη και θάρρος για την επόµενη μέρα στην πόλη μας. Ο προσωπικός μου αγώνας ξεκίνησε από την επόµενη μέρα της εκλογής μου ως 1ος Δηµοτικός Σύµβουλος σε όλη την Ηλιούπολη με συνεχείς παρεµβάσεις, διεκδικήσεις και εποικοδοµητικές προτάσεις κατά τη διάρκεια όλων των δηµοτικών συµβουλίων.

Όσο και να έβλεπα ότι κάποιοι κλείνονταν στα γραφεία τους, εγώ επέλε-ξα από την πρώτη στιγµή να ακολουθήσω το δρόµο της πραγµατικής πολιτικής που διεξάγεται στις γειτονιές, εκεί που εντοπίζονται τα ουσιαστικά προβλήµατα της καθηµερινότητας. Το ίδιο πραγµατοποιήσαµε ως παράταξη από το 2021 που είχα την τιµή να αναλάβω Πρόεδρος. Βρεθήκαµε μαζί με τη δηµοτική οµάδα και τα μέλη της παράταξης σε όλες τις γειτονιές της Ηλιούπολης, σε όλα τα πάρκα για να ακούσουµε τα πραγµατικά προβλήµατα των ∆ηµοτών και να τα δούµε με τα μάτια μας. Ξεκίνησε το έργο της καταγραφής των προβληµάτων σε όλη την πόλη με τις λιγοστές μας δυνάµεις από τη μία, αλλά με την πιο ισχυρή θέληση από την άλλη να αλλάξουµε την πόλη μας και να κάνουµε την Ηλιούπολη πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Οι προτάσεις για το Πρόγραµµά μας που θα διαβάσετε στη συνέχεια είναι προτάσεις στις οποίες καταλήξαµε ΜΑΖΙ! Αποτελούν προτάσεις που προέρχονται από συνεχείς διαβουλεύσεις με τους κατοίκους για την ανεύρεση των βέλτιστων λύσεων υπέρ της αειφορίας και της βιώσιµης ανάπτυξης. ΘΕΛΟΥΜΕ να συνδέσουµε τη γνώση και την εµπειρία με την ανανέωση και την καινοτοµία. Το πρόγραµµά μας είναι πρόγραµµα δεκαετίας και η κλιµακούµενη εφαρµογή του θα δηµιουργήσει την Ηλιούπολη του μέλλοντος, με μία νέα ξεχωριστή ταυτότητα και υψηλή ποιότητα ζωής την οποία θα καθορίζουµε ΜΑΖΙ, μέρα-μέρα, αναδιαρθρώνοντας το σχέδιό μας για την πόλη σύµφωνα με τις εξατοµικευµένες ανάγκες των δηµοτών μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ στην καθηµερινή εικόνα και λειτουργικότητα της πόλης μας σε όλους τους τοµείς, με στόχο την παροχή άριστων υπηρεσιών προς τον πολίτη. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗ! Για να κάνουµε την πόλη μας ξεχωριστή και λειτουργική, να αναβαθµίσουµε τις υπηρεσίες υπέρ του Ηλιουπολίτη και να αποκτήσουµε όλοι ΜΑΖΙ την πόλη που μας αξίζει! Το πρόγραµµά μας, το πρόγραµµα που σχεδιάσαµε ΜΑΖΙ, μπορεί να υλοποιηθεί με την στήριξή σας. Εγώ προσωπικά και όλη η παράταξή μας, ζητάµε να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας και να στηρίζετε μία παράταξη που ταυτίστηκε με τα έργα, τη διαφάνεια και είχε πάντα οδηγό τις αξίες.

Με εκτίµηση,
ΣΤΑΘΗΣ Ψυρρόπουλος
Υποψήφιος ∆ήµαρχος Ηλιούπολης

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Λίγα λόγια για εµένα…
Γεννήθηκα το 1984 στην Ηλιούπολη, όπου ζω και εργάζοµαι μέχρι σήµερα. Είµαι απόφοιτος του Τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Συνέχισα τις Μεταπτυχιακές μου Σπουδές στη Δηµόσια Πολιτική και Διοίκηση του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε) με εκπόνηση Έρευνας & Διπλωµατικής που φέρει τον τίτλο «Η σηµασία της Πολιτικής Προστασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Εργάζοµαι στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 2006.

Από το 2010 προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήµου Ηλιούπολης, υλοποιώντας δράσεις όπως συγκέντρωση τροφίµων, φαρµάκων και ρούχων.

Το 2014 συµµετείχα για πρώτη φορά στις Δηµοτικές Εκλογές και αναδείχθηκα Δηµοτικός Σύµβουλος στις πρώτες θέσεις της Παράταξης «Πρώτα Ηλιούπολη» με τον πρώην Δήµαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο. Κατά τη θητεία μου είχα την τιµή να διατελέσω Αντιδήµαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας, Τακτικό μέλος Οικονοµικής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Πρόεδρος Πρωτοβάθµιας Σχολικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος Δευτεροβάθµιας Σχολικής Επιτροπής, Εντεταλµένος Σύµβουλος Δηµάρχου σε θέµατα νεολαίας. Ως Εντεταλµένος Σύµβουλος Νεολαίας θεσµοθέτησα το Δηµοτικό Συµβούλιο των Νέων Ηλιούπολης με συµµετοχή μαθητών, ενώ παράλληλα ως Ιστορικός συνεργάστηκα στενά με εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης της Ηλιούπολης για την ανάδειξη της Ιστορίας της πόλης στα Σχολεία.

Το 2014 ασχολήθηκα έντονα με τη Νέα Γενιά από τη θέση του Εντεταλµένου Συµβούλου στα θέµατα Νεολαίας με ορόσηµο την θεσµοθέτηση ενός από τα πιο επιτυχηµένα Φεστιβάλ Νεολαίας, του Rock Sun Festival, με την συµµετοχή σχολικών και νεανικών συγκροτηµάτων. Ως Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθµιας Σχολικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Πρωτοβάθµιας Σχολικής Επιτροπής του Δήµου Ηλιούπολης εργάστηκα με ζήλο και ευθύνη απέναντι στην Σχολική Κοινότητα.

Τον Οκτώβριο του 2018 άσκησα με όλες μου τις δυνάµεις τα καθήκοντα του Αντιδηµάρχου στον Τοµέα Πρασίνου του Δήµου Ηλιούπολης με ιδιαίτερη ευαισθησία στο περιβάλλον και ειδικότερα στην προστασία των τετράποδων φίλων του ανθρώπου, υιοθετώντας νέες πατέντες με παγκόσµια ευρεσιτεχνία.

Το 2019 με εκλέξατε 1ο σε ψήφους Δηµοτικό Σύµβουλο σε ολόκληρη την Ηλιούπολη και τον Σεπτέµβριο του 2021 έπειτα από απόφαση του ιδρυτή της παράταξης και πρώην Δηµάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και απόφαση της ολοµέλειας της παράταξης, κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για την ηγεσία της, την οποία και ανέλαβα επισήµως τον Οκτώβριο του 2021, οδηγώντας την στο συνέδριο Επανίδρυσης της το Νοέµβριο του 2021. Από τότε βρίσκοµαι στην θέση του Πρόεδρου της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» με την οποία είµαι υποψήφιος Δήµαρχος στις επερχόµενες εκλογές.

Είναι τιµή μου να αναλαµβάνω τα ηνία μιας ιστορικής παράταξης, στην οποία είµαι μέλος εδώ και 13 χρόνια και άφησε στα ταµεία του Δήµου Ηλιούπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του πλεόνασµα 6.000.000 ευρώ. Πάντοτε πίστευα ακράδαντα στην σταθερότητα των θέσεων μου και στην προσήλωση στις ΑΞΙΕΣ της παράταξης.

Κατά την θητεία μου ως Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήµου μας καταθέσαµε με την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» πάνω από 50 προτάσεις για την Καθαριότητα, την Ανακύκλωση, το Πράσινο, την Πολιτική Προστασία, τη Δηµοτική Συγκοινωνία του Δήµου μας, τα αδέσποτα, τη Γυναίκα, ενώ παράλληλα κάναµε ισχυρές παρεµβάσεις για την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης, το Μετρό στην Αγία Μαρίνα, την Αναβάθµιση των Πολυκλαδικών, την αποµάκρυνση του Κ.Υ.Τ (Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης), την χωροθέτηση νεκροταφείου, την εγκληµατικότητα και την παραβατικότητα σε περιοχές όπως είναι η Αγία Μαρίνα (Χαλικάκι).

Είµαστε περήφανοι που καταθέσαµε πρόταση για την Αναβάθµιση του Δηµοτικού Οδοφωτισµού, την οποία δεσµευόµαστε να είναι το πρώτο μεγάλο έργο στην πόλη μας ως νέα Δηµοτική Αρχή. Παράλληλα, βρεθήκαµε δίπλα στους αγώνες των κατοίκων για αποµάκρυνση των κεραιών Υψηλής τάσης που βρίσκονται πλησίον σχολείων της πόλης.

Φθάσαµε πολλές φορές μέσα σε Υπουργικά γραφεία προκειµένου να υπερασπιστούµε τις θέσεις των Δηµοτών μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής με ασφάλεια και σταθερότητα. Όλα τα χρόνια αυτά ως παράταξη, συνεχίσαµε να βρισκόµαστε δίπλα σε κάθε γειτονιά με παρεµβάσεις για το κοινό καλό, δηµιουργήσαµε το δικό μας κίνηµα εθελοντισµού, προσπαθώντας με όλες μας τις δυνάµεις και με πνεύµα οµαδικότητας που διαχρονικά διαπνέει την παράταξή μας, να εξασφαλίσουµε αγαθά πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες, να στηρίξουµε τις κοινωνικές δοµές της πόλης με τη διοργάνωση εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως το γεύµα που παραθέσαµε σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ, αποκριάτικους χορούς, με συγκέντρωση υψηλών χρηµατικών ποσών που διατέθηκαν σε ευγενείς σκοπούς.

Βρεθήκαµε από την πρώτη στιγµή δίπλα στην Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας που στεγάζεται στην πόλη μας.

Πρωτοστατήσαµε στους αγώνες για την αποµάκρυνση των ληγµένων Κοντέινερ από τα σχολεία που ντροπιάζουν την πόλη μας.

Το κυριότερο όµως είναι ότι δεν σταµατήσαµε να βρισκόµαστε σε κάθε γειτονιά και ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.

Για να δείτε τους
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
πατήστε εδώ

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.