Για τρίτη συνεχόμενη παράσταση και δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, 16 μαθητές και μαθήτριες της Αναγνωρισμένης από το Κράτος Σχολής Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού της Χριστιάννας Σκιαδά θα μοιραστούν τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 8.00 το απόγευμα στην παράσταση "Καρυοθραύστη".

 τα Ρώσσικα Μπαλέτα στην παράσταση

Η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης επιβραβεύεται..

H Urban Dance Society, είναι η μοναδική σχολή στην Αργυρούπολη και μία από τις λίγες σχολές στα Νότια Προάστια η οποία είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος και έχει το Νομικό υπόβαθρο από το Υπουργείο Πολιτισμού να διδάσκει το Ρώσσικο Σύστημα Μπαλέτου Vaganova.

Η Σχολή της Χριστιάννας Σκιαδά αν και σχετικά καινούρια, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταξιώθηκε στο χώρο του Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού και για τρίτη φορά θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές της να ανέβουν στη σκηνή με τους καλύτερους χορευτές του κόσμου, τα Ρώσσικα Μπαλέτα στην παράσταση "Ο Καρυοθραύστης" στις 20 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Urban Dance Society έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες και σε επαγγελματικό επίπεδο με την επαγγελματική ομάδα Σύγχρονου Χορού η οποία συμμετέχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Χώρας με πολύ διακεκριμένους χορογράφους και χορευτές στο Διεθνές Στερέωμα.

παράσταση

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.