Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
δύο βδομάδες μένουν για το μοναδικό συνέδριο Ιατρικού Βελονισμού που διοργανώνεται στη χώρα μας.

Ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας διοργανώνει το 5ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού στην Αθήνα, στις 24 και 25 Ιουνίου 2017 με κεντρικό θέμα τον πόνο. Όλες οι μορφές του πόνου επηρεάζουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα του καθώς και την οικονομία.

Στο συνέδριο θα γίνουν διαλέξεις και workshop για όλες τις κλινικές εφαρμογές του βελονισμού αλλά και για ότι αφορά τις εξελίξεις στην σύγχρονη έρευνα.

Γιατροί, βιολόγοι, φυσικοί και οι ψυχολόγοι από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα συζητήσουν και αναλύσουν τους τρόπους που ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού και ψυχικού πόνου. Θα περιγραφούν όλες οι τεχνικές που εφαρμόζονται κλινικά και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον πόνο.

Τέλος, σας περιμένουμε όλους στην ανοιχτή ώρα κοινού, το Σάββατο μεταξύ 14.00 και 15.00 να ενημερωθείτε για τα οφέλη και τη δράση του βελονισμού τόσο από πλευράς θεράποντα ιατρού όσο και από πλευράς ασθενή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα βρείτε το εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην Γραμματεία του συνεδρίου και στο www.acupuncturesymposium.com

Θα χαρούμε πολύ αν βρίσκεστε μαζί μας σε αυτή την ενδιαφέρουσα επιστημονική αναζήτηση.

• Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας - 10 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Π.Ι.Σ.

Dr. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου MD, MSc, Med.Psych,
AABMRC Fellowship, President of ICMART,
President of SAMAG, Πρόεδρος του IASY

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.