Και ναι λοιπόν έχουμε Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου! Μια υπέροχη γιορτή Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο Helexpo Maroussi Κηφισίας 39 στο Μαρούσι. Μαζί μας φυσικά η αγαπημένη μας Equilibrio που θα προσφέρει για κάθε σκύλο που θα υιοθετηθεί εκπτωτικά κουπόνια για έναν ολόκληρο χρόνο. Προκειμένου οι αγαπημένοι μας φίλοι να έχουν την Super Premium τροφή Equilibrio σε Super τιμές.

https://www.youtube.com/watch?v=EaHaCqdqrI0

Και τώρα λίγα λόγια για το σποτάκι μας.
Όπως γνωρίζετε όλα τα σποτ μας δημιουργούνται χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για εμάς. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι το συγκεκριμένο σποτάκι δημιουργήθηκε με τις ευλογίες του γνωστού σκηνοθέτη Kornél Mundruczó ο οποίος μαζί με τους παραγωγούς της βραβευμένης στις Κάννες ταινίας White God έδωσαν την έγκρισή τους να χρησιμοποιήσουμε πλάνα της ταινίας στο σποτάκι μας. Είναι τεράστια τιμή για εμάς καθώς η ταινία White God μας συγκλόνισε!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον σκηνοθέτη Kornél Mundruczó και τις εταιρίες www.protoncinema.hu και www.protontheatre.hu. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στη Orsolya Banki για την πολύτιμη βοήθειά της. Orsi you are the best!

Εκατομμύρια ευχαριστώ
Στον Στάθη Νικολακόπουλο, τον Δημήτρη Μπαρμπαγιώργη και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού
Στον Σταμάτη Γεροχριστοδούλου https://www.facebook.com/stamgero/ για το μοντάζ.
Στην Ευτυχία Καδόγλου για τις κάρτες των τίτλων
Κείμενο, σενάριο, σκηνοθεσία, εκφώνηση ραδιοφωνικού επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου.

Σημειώνουμε για ακόμη μια φορά ότι όλοι οι συντελεστές προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για την δημιουργία του σποτ και οποιαδήποτε μετάδοσή του από τα ΜΜΕ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.