Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας καλεί να παρευρεθείτε στην Έκθεση των Eικαστικών Eργαστηρίων του.

Η ετήσια Έκθεση Εικαστικών του Δήμου Ηλιούπολης αναδεικνύει τη δυναμική των Εργαστηρίων του, που κάθε χρόνο υποδέχονται όλο και περισσότερα μέλη, όλων των ηλικιών, τα οποία ανακαλύπτουν νέους τρόπους έκφρασης της δημιουργικότητάς τους.

Έκθεση Αγιογραφίας, Βιτρό και Συντήρησης Εικόνων

Παρασκευή 29 Ιουνίου-Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης
Ωράριο λειτουργίας: 6.30 μ.μ.– 10 μ.μ.

Διδάσκουσα:
Μπίλλια - Γιαννοπούλου Αδαμαντία
«Η Δημιουργία του Κόσμου»

Η Δημιουργία του κόσμου περιγράφεται στο βιβλίο της Γένεσης, κατά σειρά 1-25 και χαρακτηρίζεται θεολογικά ως το αρχαιότερο ιστορικό βιβλίο όπου παρουσιάζεται η προοδευτική Δημιουργία του κόσμου σε έξι μέρες με αποκορύφωμα της Δημιουργίας τον άνθρωπο, κατ΄εικόνα και ομοίωση του Θεού.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ.

Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων και Εφήβων

Ετήσια έκθεση Eικαστικών Eργαστηρίων του Δήμου Ηλιούπολης

Παρασκευή 29 Ιουνίου - Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Ωράριο λειτουργίας: 7.30 μ.μ.-11 μ.μ

Διδάσκουσες:
Γκικοπούλου Γιούλη – Παπαδημητρίου Αναστασία

«Ονειρεύομαι αυτό που θέλω να ζωγραφίσω και μετά ζωγραφίζω το όνειρο μου»
Βίνσεντ Βαν Γκογκ

Καλλιεργούμε την οπτική μας, τη ματιά εκείνη την εσωτερική, που θα μας οδηγήσει στην Ζωγραφική. Διανύουμε μια απόσταση μεγάλη από το ασπρόμαυρο έως το χρώμα…

Τα εγκαίνια της  Έκθεσης Ζωγραφικής Ενηλίκων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ., με μία μουσική παρουσίαση, από το γυναικείο μουσικό τρίο “123swing” σε  κομμάτια swing και jazz, από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.

Στη λήξη της Έκθεσης εικαστικών  την Κυριακή 1η Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μουσικό σχήμα “Notorious Troup”, σε ατμοσφαιρικές και απαλές μελωδίες γνωστών ενορχηστρώσεων του Μεσοπολέμου και χορευτικές Swing και rock ‘n’Roll επιτυχίες της εποχής.

Έκθεση Ζωγραφικής παιδικών τμημάτων

Συνεχίζεται η Έκθεση των τμημάτων Παιδικής Ζωγραφικής των Εργαστηρίων Εικαστικών Τεχνών, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας (Νικομάχου 18, Κάτω Ηλιούπολη)
Διάρκεια Έκθεσης:
Δευτέρα 11 Ιουνίου - 11 Σεπτεμβρίου 2018, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr • library@politismos-ilioupoli.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.