Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης ένα «ταξίδι στο Παρελθόν» της Αγίας Μαρίνας μέσα από μία μοναδική υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Η Αγία Μαρίνα 1940-1950» που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ανεξαρτησίας, την κεντρική πλατεία της Αγίας Μαρίνας.

Η Πρωτότυπη Έκθεση Φωτογραφίας που φωτίζει μία σημαντική ιστορική περίοδο για τη γειτονιά της Αγίας Μαρίνας της Ηλιούπολης ξεκινάει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ και θα διαρκέσει έως αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Φωτογραφίας θα παρουσιαστούν βίντεο και αποσπάσματα από συνεντεύξεις παλαιών κατοίκων και θα παρουσιαστεί συναυλία γύρω στις 8.30 μ.μ με τραγούδια εμπνευσμένα από τη ζωή στις γειτονιές σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Πλατεία Τέχνης».

Η «Ομάδα της Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης» συνεχίζει αδιάκοπα την συλλογή μαρτυριών για προηγούμενες ιστορικές περιόδους με στόχο την συγκέντρωση στοιχείων σταδιακά απ' όλες τις γειτονιές της Ηλιούπολης.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε για την Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Η Αγία Μαρίνα 1940-1950» με το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νέας Γενιάς στο τηλέφωνο 210 9970067

Έκθεση Φωτογραφίας «Η Αγία Μαρίνα 1940-1950»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.