ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης μέσω του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΦΑΔΗΛ (Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης) προσέφερε στα μέλη των τριών παραρτημάτων αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ) δωρεάν μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας των ηλικιωμένων που ήταν η 1η Οκτώβρη.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και όλα τα μέλη των παραρτημάτων έμειναν ευχαριστημένα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης προσπαθεί επί σειρά ετών με τη δημιουργία του καλύτερου δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης να διευκολύνει και να βελτιώσει την ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων της πόλης μας, με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, συνταγογραφήσεις φαρμάκων, φυσιοθεραπείες, λειτουργία ομάδων δημιουργικής απασχόλησης και θεραπείας (χορού, θεάτρου, μουσικής, γυμναστικής, μαγειρικής, αγωγής υγείας, κτλ.), οργάνωση ψυχαγωγικών προγραμμάτων (εκδρομών, εορτών, κατασκηνώσεων, κτλ.) και γενικά με τη συμμετοχή των ομάδων των ΚΑΠΗ σε διοργανώσεις της ευρύτερης κοινότητας του δήμου, αλλά και άλλων φορέων εκτός του δήμου Ηλιούπολης.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προτρέπουν τους ηλικιωμένους δημότες και κατοίκους της πόλης μας να πλαισιώσουν τα παραρτήματα αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ).

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.