ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ευχαριστούμε πολύ τη ΔΑσοπροστασία ΠΑπάγου ΧΟλαργού (ΔΑΠΑΧΟ), που όχι απλά μας έδωσε, αλλά και μας έφερε, τα εργαλεία για τον καθαρισμό (τσουγκράνες, φτυάρια, τσάπες)! Εργαλεία που αρνήθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης να μας δώσει, παραπέμποντάς μας στην Περιφέρεια Αττικής!

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Ι&Σ Σκλαβενίτης ΑΕΕ, που με τη χορηγία τους μας βοήθησαν να αγοράσουμε σακκούλες και γάντια, που μας αρνήθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης, παραπέμποντάς μας στην Περιφέρεια Αττικής!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στο καθάρισμα της περιοχής.

Συγχαρητήρια στους μαθητές του 6ου δημοτικού Ηλιούπολης και στους γονείς τους, που δούλεψαν μεθοδικά και με κέφι!
Συγχαρητήρια και στις άξιες δασκάλες τους τις κ. Ελένη Καραμολέγκου και Κάκαβου Άννα, που με αγάπη και μεράκι τους νουθετούσαν και τους δίδασκαν με όμορφο τρόπο, καλλιεργώντας τους οικολογική συνείδηση και συμπεριφορά, με φανερά αποτελέσματα!

Τα απορρίμματα τοποθετήθηκαν σε τριών ειδών διαφορετικές σακκούλες: για ανακυκλώσιμα είδη, για κλαδιά και φύλλα και για τα υπόλοιπα σύμμεικτα.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι τα παιδιά φρόντιζαν με επιμέλεια να τα τοποθετούν στις σωστές σακκούλες, κάτι που πολλοί ενήλικες δεν τηρούν πολύ συχνά…

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: 1ο Σύστημα Προσκόπων Ηλιούπολης και Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης- Κι.Π.Η.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.