ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

To Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7.00-8.30 μ.μ. στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης (στην οδό Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου) το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει ιατρική ομιλία με θέμα τις παθήσεις των αυτιών, μετωπιαία κολπίτιδα και παθήσεις ιγμορείων, αδενοειδείς εκβλαστήσεις και παθήσεις αμυγδαλών και επιπτώσεις στην γενικότερη Υγεία.

Την Παρασκευή 3-11-2017 και ώρα 18.30 μ.μ. στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Καραμανλή 12 και Ιάσωνος) το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το κεντρικό ΚΕΠ Υγείας Αμαρουσίου διοργανώνει ομιλία για τους εκπαιδευτικούς των βρεφονηπιακών σταθμών και των νηπιαγωγείων του Δήμου Ηλιούπολης με θέμα: «Μην κλικάρεις εν λευκώ».

Παρασκευή  20-10-2017 και ώρα 11 π.μ. στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης που βρίσκεται  στην οδό Καραμανλή 12 και Ιάσωνος το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Κεντρικό ΚΕΠ Υγείας Αμαρουσίου διοργανώνει ομιλία για την τρίτη ηλικία με θέμα: «Μην κλικάρεις εν λευκώ».

ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 07/10

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.