ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», διοργανώνουν, ανοικτή δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ», κατά τις ημερομηνίες 12, 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 10.00 – 17.00 στο Πάρκινγκ του Δημαρχείου.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης ανοικτής εκδήλωσης με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και με εξοπλισμό βιωματικής εκπαίδευσης του Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς», σκοπό έχει να παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές διεθνώς, σε θέματα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Το Πάρκινγκ του Δημαρχείου θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις γύρω από θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και πρόληψης ατυχημάτων, συμβάλλοντας στη δημιουργία ευαισθητοποιημένων και υπεύθυνων πολιτών.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.