ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Άλλη μια χρονιά που ο Δήμος Ηλιούπολης και ο ΠΑΟΔΗΛ καλούν το παιδιά της Πόλης μας, να περάσουν μια καλοκαιρινή περίοδο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, συνδυάζοντας την άθληση, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, την επικοινωνία, την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου καθώς και νέες εμπειρίες, συμμετέχοντος στα Προγράμματα «Αθλητικές Διακοπές» και «Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών».

Τα προγράμματα αυτά εκτός του ότι παρέχουν δημιουργική και ασφαλή απασχόληση των παιδιών μας υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων και έμπειρων προπονητών - καθηγητών Φυσικής Αγωγής και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης, του Α' Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς και στους χώρους γύρω από αυτά, προσφέρουν σημαντική διευκόλυνση στους εργαζόμενους γονείς.

Σας καλούμε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή στα Αθλητικά -Δημιουργικά Προγράμματα μας, γιο να ζήσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης!!!

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!!!

Ο Δήμαρχος                                                  Ο Πρόεδρος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ            ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΕΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.