ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Πούλο, είχε αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, αποτελούμενη από τους Θανάση Μπίρλη πρόεδρο, Πόλυ Βλάχου αντιπρόεδρο, Θάνο Ζαζά γενικό γραμματέα και Κωνσταντίνο Δεληκωστόπουλο αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.

Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση γνωριμίας ενημερώθηκε ο Δήμαρχος για τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης, ο οποίος πλέον αποτελεί μια πραγματικότητα για την πόλη και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Επίσης, έγινε αναφορά σε θέματα που αφορούν τη δραστηριότητα του συλλόγου και τη συνεργασία με το Δήμο και άλλα θέματα που αφορούν στην οργάνωση δράσεων για το άμεσο μέλλον και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δημιουργία του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης και διαβεαίωσε ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου.

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.