ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 μέρα χαράς και διασκέδασης στην πόλη μας στο ρυθμό του Καρναβαλιού, μετά από χρόνια!

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Ηλιούπολης, ότι το πρωί της Κυριακής θα υπάρξουν κυκλοφοριακές αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή της Γιορτής και ζητούμε την κατανόηση και την προσοχή όλων, συμμετεχόντων, θεατών, μετακινούμενων και διερχόμενων πολιτών, ώστε να έχουμε μια ασφαλή και επιτυχημένη πραγματοποίηση του Καρναβαλιού της πόλης.

Η Ελληνική Αστυνομία με δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης και της Τροχαίας, η Δημοτική Αστυνομία με όλη τη δύναμή της, δημοτικοί υπάλληλοι και πλήθος εθελοντών συνδημοτών θα φροντίζουν διαρκώς, για τον συντονισμό της παρέλασης και των αρμάτων, από την Πλατεία Κανάρια - τόπο προσυγκέντρωσης της παρέλασης - μέχρι την Κεντρική Πλατεία, όπου θα γίνει ο τερματισμός και το τελικό αποκριάτικο πάρτι.

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους υπευθύνους των συλλόγων και των φορέων, που συμμετέχουν στο Καρναβάλι και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών, να έχουν αυξημένη επαγρύπνηση και προσοχή, ώστε όλα να κυλήσουν με ασφάλεια, χωρίς προβλήματα, σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα με μουσικές και χορούς!

Καλή διασκέδαση σε όλους!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ:

Με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης εγκρίθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων κατά τη διεξαγωγή εκδήλωσης του αποκριάτικού καρναβαλιού, ανήμερα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, από 10:00 έως 19:00 και συγκεκριμένα:

Συγκέντρωση αρμάτων και ομάδων καρναβαλιστών από την αρχή της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

Σημείο εκκίνησης παρέλασης από τη Λεωφόρο Ειρήνης κατά μήκος αυτής και

Σημείο λήξης παρέλασης την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων:

Από την αρχή της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου (πλατεία Καραϊσκάκη - Κανάρια) στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (άνοδο / κάθοδο), μέχρι την Λεωφόρο Πρωτόπαπα στο ύψος της πλατείας 28ης Οκτωβρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (άνοδο / κάθοδο),

Από την Λεωφόρο Ειρήνης (Νησάκι) κατά μήκος αυτής, έως την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (άνοδο / κάθοδο) και

Η πλατεία Εθνικής Αντίστασης θα παραμείνει κλειστή σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προς αποφυγήν ατυχημάτων.

Επίσης με απόφαση της ΟΑΣΑ ΑΕ, την Κυριακή 23-02-2020 από 10:00 έως 19:00, τροποποιείται προσωρινά η διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών 201 και 237 ως εξής:

Γραμμή 201 προς Αργυρούπολη:
Από Ηρώς Κωνσταντοπούλου, πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, δεξιά λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου, συνέχεια κανονικά.

Γραμμή 237:
Στην κατεύθυνση από το σταθμό μετρό Δάφνη:
Από λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Κανάρια, συνέχεια λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, συνέχεια λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου, συνέχεια κανονικά.
Στην κατεύθυνση προς το σταθμό μετρό Δάφνη:
Από Ηρώων Πολυτεχνείου, αριστερά λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, συνέχεια λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Κανάρια, συνέχεια κανονικά.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.