ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες έδωσαν μάθημα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, με την πρωτοφανή συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία της Κυριακής 22/3/2020.

Έδωσαν αίμα 60 συμπολίτες. Όσοι προσήλθαν και λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έδωσαν αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν με ραντεβού στην νέα επαναληπτική εθελοντική αιμοδοσία, που θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, από 09.30 έως 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, Σοφοκλή Βενιζέλου 112, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Για την αποφυγή συγκέντρωσης πολιτών και τον περιορισμό της αναμονής, πρέπει να κλείσετε έγκαιρα ραντεβού στα τηλέφωνα 2109970148 και 2109970044, (8:00 έως 15:00).

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με αυξημένα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής, με προκαθορισμένα ραντεβού και αυστηρή τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνθήκες απαγόρευσης κυκλοφορίας συμβάλλει στην κάλυψη της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης σε αίμα και είναι δυνατόν να εφοδιάσει τους εθελοντές αιμοδότες με σχετικό νομιμοποιητικό έγγραφο κυκλοφορίας.

Οι Αντιδήμαρχοι
Ιωάννης Πούλος, Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ιωάννα Σκλαβενίτη, Εθελοντισμού

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.