ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των βεβαρυμένων οικογενειακών προϋπολογισμών, προγραμματίζει και φέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων – Λυκείου του Δήμου Ηλιούπολης.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο διδάσκονται μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου - Λυκείου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού – Δια βίου Μάθησης και Πολιτικών Ισότητας (ισόγειο Δημαρχείου) από τις  10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. προσκομίζοντας:

  • Φωτοτυπία Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής και οτιδήποτε αποδεικνύει ότι κατοικούν στην Ηλιούπολη.

Για να καταρτιστεί εγκαίρως πρόγραμμα διδασκαλίας θα πρέπει οι αιτήσεις να κατατεθούν ως 20/10/2021, χωρίς αυτό να αποκλείει την ένταξη μαθητών κατά την πορεία του χρόνου. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς, για την οποία θα ακολουθήσει Ανακοίνωση.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά και αμισθί, στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να υποβάλουν «Αίτηση Εθελοντή Εκπαιδευτικού» στο Τμήμα Παιδείας, Εθελοντισμού, Δια Βίου Μάθησης & Πολιτικών Ισότητας του Δήμου ή στην «Κυψέλη Εθελοντών» στην οδό Θέμιδος 2 και Γληνού 35, προσκομίζοντας αντίγραφο πτυχίου και σύντομο βιογραφικό.

Την ευθύνη για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου έχει η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Αικατερίνη Χωματά, Φιλόλογος.

Με την ελπίδα ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν να λειτουργήσει και αυτή τη χρονιά ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αναμένουμε τις αιτήσεις σας.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι οι Εθελοντές εκπαιδευτικοί που θα διδάξουν θα πάρουν επίσημη βεβαίωση και τα μαθήματα θα γίνονται όπως κάθε χρόνο στο κτίριο του 2ου Δημοτικού σχολείου.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού
Αικατερίνη Χωματά
Φιλόλογος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.