ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με μήνυμά στο προσωπικό του λογαριασμό facebook ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης αποχαιρετά τη συμπολίτισσά μας Ευαγγελία Δημητρίου επικεφαλή της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης που έφυγε από τη ζωή, προσβεβλημένη από τη νόσο του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η συμπολίτισσά μας Ευαγγελία Δημητρίου, η δραστήρια και δυναμική αγωνίστρια της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης δεν είναι πια μαζί μας, μετά από σκληρή μάχη με την ασθένεια που δοκιμάζει την σύγχρονη ανθρωπότητα.
Γνωστή για την ευαισθησία και τους αγώνες της για το Περιβάλλον και ιδιαίτερα για την προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης, πρόσφατα ξεκινήσαμε κοινή προσπάθεια για την διατήρησή του και την επαναφορά της κοίτης του στην αρχική της μορφή, με εφαρμογή των κανόνων της Φυσικής μηχανικής.
Στη μνήμη μας θα παραμείνει ως σύμβολο δυναμικού και ενεργού πολίτη και προτείνω να την τιμήσει ο Δήμος μας με την καθιέρωση της γιορτής της Πικροδάφνης με το όνομά της.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.