ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το Δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη είχε επισκεφθεί στο γραφείο του, τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, η συμπολίτισσα μας κ. Μάρθα Σημαντήρη και του γνωστοποίησε την πρόθεση της να δωρίσει ένα ειδικό παγκάκι που να εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος μας, αποδέχτηκε με χαρά αυτή την προσφορά ιδιαίτερου συμβολισμού και ευαισθησίας, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του συμπολίτη μας Μάριου Σημαντήρη που απεβίωσε πριν τρία χρόνια.  

Ο Μάριος Σημαντήρης, οικονομολόγος στο επάγγελμα, ήταν κάτοικος και δημότης της Ηλιούπολης από τη δεκαετία του '50. Με τη σύζυγο του Μάρθα δημιούργησαν την υπέροχη οικογένειά τους, αποκτώντας δύο κόρες και εγγονάκια.

Αυτό που χαρακτήριζε τον ίδιο, εκτός από τον ακέραιο χαρακτήρα του, ήταν η κοινωνική και εθελοντική του προσφορά στην πόλη μας.  

Το συγκεκριμένο παγκάκι κατασκευάστηκε στην πόλη μας, από τον τεχνίτη κ. Αντώνη Καρουζάκη.

Με το συνάδελφο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Πούλο, παραλάβαμε εκ μέρους του Δημάρχου το παγκάκι, το οποίο και τοποθετήθηκε στην Πλατεία Φλέμινγκ.

η κ. Μάρθα Σημαντήρη με τους Αντιδημάρχους κ. Γιάννη Πούλο & Κώστα Σεφτελή

Κώστας Γ. Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας
και Δόμησης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.