ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει τριήμερο δωρεάν εκδηλώσεων, από την Παρασκευή 4 Μαρτίου έως και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022, που συνδυάζουν την αθλητική-αγωνιστική δράση και την κοινωνική αλληλεγγύη, με την εξάλειψη της βίας και της γυναικείας κακοποίησης, που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα:

- Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων U18 με την συμμετοχή της Ισπανικής «Valencia BC» και τεσσάρων Ελληνικών ομάδων, «Γ.Σ. Ηλιούπολης», «Παναθηναϊκός ΑΟ», «Πάνθηρες Καβάλας» και «Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/3/22
20:30: Πάνθηρες Καβάλας - Βαλένθια BC
Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, Πάικου 8, Αγία Μαρίνα, (ΔΙΑΝΑ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/22,
18:00: ΓΣ Ηλιούπολη - Βαλένθια BC
20:00: ΓΣ Εσπερίδες - Πάνθηρες Καβάλας
Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, Εθν. Μακαρίου 3

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/03/22,
10:00: ΓΣ Ηλιούπολη - Πάνθηρες Καβάλας
12:00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Βαλένθια BC

- Ημερίδα για την γυναικεία κακοποίηση στο κλειστό θέατρο του Δημαρχείου, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 στις 10:30, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μίλα δεν είσαι μόνη» του Δήμου Ηλιούπολης, με τις εξής ομιλήτριες:

  • κ. Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνη για το γυναικείο μπάσκετ,
  • κ. Εβίνα Μάλτση, πρώην διεθνή παίκτρια καλαθοσφαίρισης,
  • κ. Ειρήνη Γκιουλάκου, σύμβουλο ψυχικής υγείας Gestalt και
  • κ. Ηλιάνα Παχατουρίδη, BSc Ψυχολογίας, MSc Αθλητικής Ψυχολογίας.

Ημερίδα για την γυναικεία κακοποίηση

- Συγκέντρωση τροφίμων σε όλες τις εκδηλώσεις, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία, καλύπτει όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των φιλοξενούμενων ομάδων, 100 αναμνηστικά διπλώματα των συμμετεχόντων, 500 διαφημιστικά μπλουζάκια για την προώθηση της καμπάνιας του Δήμου «Μίλα δεν είσαι μόνη», όλα τα νομίμως προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή των αγώνων, την τεχνική υποστήριξη με τον απαιτούμενο οπτικό και ηχητικό εξοπλισμό και την επικοινωνιακή προβολή.

Ο Δήμος μας με συνεχόμενες δράσεις και εκδηλώσεις, αλλά και την καθημερινή εποπτεία των δημοτικών υπηρεσιών, σταθερά στοχεύει:
- Στην προβολή του Αθλητισμού, που διδάσκει σεβασμό και πειθαρχία, προσφέρει ψυχαγωγία και προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία.
- Στην ευαισθητοποίηση για την εξάλειψη της σιωπής, της ανοχής και του φόβου. που διαιωνίζουν τον κύκλο της βίας, ιδιαίτερα σε βάρος γυναικών.
- Στην καλλιέργεια του πνεύματος συμμετοχής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί για την Ηλιούπολη.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.