ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Συγκλονισμένοι και άναυδοι παρακολουθούμε την δοκιμασία του λαού της Ουκρανίας, που υποφέρει σκληρά από την στρατιωτική επέμβαση και τις πολεμικές επιχειρήσεις.

Σύσσωμοι στηρίζουμε τον Ουκρανικό λαό και προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί είδη πρώτης ανάγκης για τους ομογενείς μας και όλα τα θύματα του πολέμου.

Συγκεντρώνουμε κυρίως:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ξηρά τροφή, κονσέρβες, δημητριακά, μπισκότα, παιδικό γάλα σε σκόνη, παιδικές τροφές σε σκόνη, κλπ.

Υγειονομικό υλικό για ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, ιατρικά γάντια, μάσκες, αντισηπτικά χεριών, κρέμες εγκαυμάτων, οροί, παυσίπονα, αντιπυρετικά και αντιβιοτικά.

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας γίνεται από Τετάρτη 2 Μαρτίου έως την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022, από τις 9:00 έως τις 19:00, στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης και σε συνεννόηση με την Ουκρανική πρεσβεία της Αθήνας θα προωθηθεί στον προορισμό της.

Να σταματήσει άμεσα η στρατιωτική επέμβαση και να υπερισχύσει η λογική και η διπλωματία, γιατί η Ανθρωπότητα δεν χρειάζεται πολέμους και αιματοχυσίες, αλλά Ειρήνη, Σταθερότητα και Ευημερία!

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.