ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής λόγω κακοκαιρίας - Εθελοντική Αναδάσωση, η πρώτη για το 2022 στο βουνό μας, τον Υμηττό, με την φύτευση 500 δενδρυλλίων και φυτών.

Η δημοτική αρχή με τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης με Δημοτικούς Συμβούλους, τοπικοί φορείς, συλλογικότητες και τοπικές επιχειρήσεις, μαζί με πλήθος συμπολιτών έδωσαν μαζικά το «παρών».

Ευχαριστούμε τον Σ.Π.Α.Υ. για την επιστημονική υποστήριξη και την επίβλεψη της διοργάνωσης αυτής, όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τον Περιβαλλοντικό Οργανισμό «We4All» για την προσφορά και τη συμβολή του, το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και για την προληπτική υγειονομική φροντίδα, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, την Κυψέλη Εθελοντών του Δήμου, τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης, το Σύστημα Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τον Σύλλογο «Περι.πολ.ο Αττικής», τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης, τα Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών Μ. Ανδρουλάκης και όλους τους συμπολίτες, που συμμετείχαν στην ωραία αυτή εκδήλωση.

Αποδείχθηκε στην πράξη, ότι όλοι μαζί έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε επιτυχημένες κοινές κοινωνικές δράσεις προς όφελος του περιβάλλοντος και της πόλης μας και σύντομα θα προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί η επόμενη αναδάσωση.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.