ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Δήμο Λαυρεωτικής, συμμετέχει στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα στη Ζ’ Παιδική Εξοχή Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής της Δ.Ε.Κερατέας και έχει εγκριθεί η δωρεάν φιλοξενία 50 παιδιών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δημοτών και κατοίκων του Δήμου Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών

Ημερομηνία γέννησης από 01-01-2008 έως 31-12-2018

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:

Α΄   ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1η  Αυγούστου – 10η  Αυγούστου 2024

Β΄   ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12η Αυγούστου – 21η Αυγούστου 2024

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1. Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ηλικία του παιδιού, το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του προηγούμενου έτους, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη) άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.)

2. Ιατρικό δελτίο Κατασκηνωτή με φωτογραφία του παιδιού (συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον ιατρό).

3. Φωτοτυπία την τελευταία φορολογική δήλωση

Τα κριτήρια επιλογής θα είναι κοινωνικοοικονομικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Τα δικαιολογητικά γίνονται δεκτά από την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024 έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στην διεύθυνση: Ιάσωνος 19 & Καραμανλή, Ηλιούπολη, ώρα 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ.

Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 9955080.

Σας ενημερώνουμε ότι η Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, το Ιατρικό Δελτίο και η Φωτοτυπία της Φορολογικής Δήλωσης, θα μεταβιβαστούν τον Δήμο Λαυρεωτικής για τον σκοπό της επίτευξης της δράσης (Αποκλειστικός Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δήμος Λαυρεωτικής). Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Δήμου Ηλιούπολης: τηλ. 2109970195 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                               

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση

Ιατρικό Δελτίο Κατασκηνωτή

Κανονισμός της κατασκήνωσης

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΟΥΛΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.