ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Συνάδελφοι
Οι εκλογές στην Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης γίνονται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Η δουλειά πέφτει καθημερινά, χιλιάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις κλείνουν φορτωμένες με χρέη. Μας πνίγουν τα χρέη σε Τράπεζες, Εφορία, ΟΑΕΕ κλπ. Οι κατασχέσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, για να μας αρπάξουν ότι μας έχει απομείνει.

Επιβάλλονται νέα χαράτσια, ενώ τα παλιά (ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης κλπ), θα συνεχίσουν να επιβάλλονται ακόμα κι αν δεν υπάρχουν έσοδα. Η επίθεση ενάντια στην δουλειά μας, στην ασφάλεια, στην υγεία δεν έχει τελειωμό. Ζούμε καθημερινά τη σκληρή πραγματικότητα, τον οικονομικό μαρασμό και την έλλειψη βασικών κοινωνικών παροχών στην υγεία, την παιδεία, την πρόνοια.

Γι’ αυτή την κατάσταση δε φταίμε εμείς! Δε γίναμε ξαφνικά ανίκανοι και τεμπέληδες. Δεν είμαστε κακοπληρωτές, δεν μεταφέρουμε τις επιχειρήσεις μας σε άλλες χώρες για να αυγατίσουμε τα κέρδη μας. Αυτό που κλείνει τα μικρομάγαζα, αυτό που στερεί το "ψωμί" από τις οικογένειες μας, είναι τα μονοπώλια και η πολιτική του ευρωμονόδρομου που εφαρμόζουν χρόνια όλες οι κυβερνήσεις, παρέα με την αντιπολίτευση που εξαγγέλλει ότι θα κάνει καλύτερη διαχείριση.

Η θέση των μικρών αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ που συνθλιβόμαστε ανάμεσα στις μυλόπετρες των μονοπωλιακών ομίλων και των κυβερνητικών πολιτικών, είναι να βγούμε στο δρόμο του αγώνα. Είναι ο μόνος τρόπος για τη δρομολόγηση φιλολαϊκών εξελίξεων. Η "ατομική πορεία", μας αποδυναμώνει και εξυπηρετεί αυτούς που πλουτίζουν με την εκμετάλλευση του δικού μας κόπου.

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν τις δικές τους κυβερνήσεις και τις δικές τους ταξικές οργανώσεις, για να υπερασπίζονται τα κέρδη τους και τις  περιουσίες τους.

Από την άλλη οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ όχι μόνο αποδέχονται αυτή την πολιτική, αλλά βάζουν συνειδητά πλάτη για το πέρασμα της.

Στις εκλογές που έρχονται μπορούμε να κάνουμε ένα σοβαρό, σταθερό βήμα διεξόδου απ' αυτή την κατάσταση. Με την συμμετοχή μας δυναμώνουμε την φωνή της Ένωσης Επαγγελματιών - Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης.

Με την στήριξη του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" καταδικάζουμε και απορρίπτουμε έμπρακτα αυτή  την πολιτική, που μας σπρώχνει στην εξαθλίωση και όσων την προπαγανδίζουν και την εφαρμόζουν.

Πάρτε μέρος στις εκλογές που θα γίνουν 31/1/2017 ώρα 11:30 – 18:30 μμ στο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης (στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ).

Είναι η στιγμή που πρέπει ο καθένας μας να ζυγίσει το τι θα πράξει στη συνέχεια. Να παραμερίσει τις όποιες αυταπάτες διατηρεί ακόμα και να ενταχθεί μαζί με αυτούς που παλεύουν για να ανατρέψουν αυτή την βάρβαρη πολιτική.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας
Δυναμώνουμε την ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ψηφίζουμε  "Αγωνιστική Συνεργασία"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.