ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Πριν λίγες μέρες, με απόφαση της Υπουργείου Οικονομικών και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου(ΕΤΑΔ), στο δημόσιο ακίνητο του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου(ΟΠΕ) επί της Μαρίνου Αντύπα, θα στεγαστούν οι ΔΟΥ Ηλιούπολης, Αγ. Δημητρίου και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την απόφαση, διότι εξυπηρετεί εφ’ ενός το Ελληνικό Δημόσιο (εξοικονόμηση χρημάτων από ενοίκια) και αφ’ ετέρου τους πολίτες (καλύτερος χώρος για το προσωπικό ΔΟΥ, διαθέσιμος χώρος στάθμευσης). Επιπρόσθετα θα ανασάνει κυκλοφοριακά η συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου που είναι πολύ επιβαρυμένη.

Η Δημοτική μας Κίνηση διαχρονικά συνέβαλε στις διεκδικήσεις με σκοπό την παραχώρηση όλων των διαθέσιμων Δημόσιων ακινήτων στον Δήμο ώστε να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς χρήσεις που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας.
Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μετά και την απόφαση του Εφετείου που δικαιώνει το Δημόσιο και τους Δήμους και καταδικάζει σαν καταπατητές, τους κληρονόμους του Νάστου. Δικαιώνονται πλέον οι αγώνες του Ηλιουπολίτικου λαού που αγωνίστηκε μαζικά και κινηματικά με άρτια  νομική στήριξη. Αναμένουμε σύντομα την οριστική δικαίωση από τον Άρειο Πάγο.

Η Δημοτική μας Κίνηση από καταβολής της, πολιτεύτηκε με προγραμματικό λόγο και με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας ανεξάρτητα από ποιά Δημοτική αρχή διοικούσε τον Δήμο μας.

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.