ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αποχαιρετήσαμε σήμερα τον σύντροφο Τρύφωνα Παπαγεώργα. Ο Τρύφωνας υπερασπίστηκε με πάθος και συνέπεια τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Υπήρξε μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Ανατολικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Δημοτικής Παράταξης “Ηλίου–πόλις, Ανθρώπινη πόλη” του Δήμου Ηλιούπολης.

Ήταν πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του ΠΦΣ, για δύο συνεχόμενες θητείες, και είχε διατελέσει Γενικός Ταμίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Ήταν αιρετό μέλος του Δ.Σ. του
Γ. Ν. Γεώργιος Γεννηματάς και τακτικό μέλος της επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής για την αδειοδότηση και τον έλεγχο εργαστηρίων φυσικοθεραπείας.
Ταυτόχρονα, εργαζόταν ως φυσικοθεραπευτής στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ηλιούπολης και είχε ενεργό συμμετοχή στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου.

Όσοι τον γνωρίσαμε, όσοι πορευτήκαμε μαζί του στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες θα τον θυμόμαστε για την αγωνιστικότητα και την ανιδιοτέλειά του. Πάλεψε με αξιοπρέπεια και δεν έχασε ποτέ το χαμόγελο του.

Ο Τρύφωνας έφυγε πρόωρα. Μας αφήνει όμως ως παρακαταθήκη το αγωνιστικό του ήθος.

Τρύφωνα, σύντροφέ μας, καλό σου ταξίδι...

24 Φλεβάρη 2017

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.