ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Μετά την έκδοση της απόφασης του ΣΤΕ για την ακύρωση των έργων οριοθέτησης -διευθέτησης των 200 τελευταίων μέτρων της Πικροδάφνης, που παραμένουν σε φυσική κατάσταση στην Ηλιούπολη Αττικής, ζητήσαμε, με επιστολή μας προς το Δήμαρχο Ηλιούπολης, να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Την επιστολή μας αυτή στείλαμε και στον Πρόεδρο του ΔΣ και στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων.

Στόχος μας είναι να αναδειχθούν τα πραγματικά προβλήματα του ποταμού, με συγκεκριμένες λύσεις και επεμβάσεις στα συγκεκριμένα σημεία του, και όχι στο σύνολό του, προστατεύοντας το οικοσύστημά του και εξασφαλίζοντας πλήρως τη λειτουργικότητά του ως ποταμού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πολλαπλή προστασία της πόλης. Αρωγός μας, σ' αυτή την προσπάθεια, η πραγματογνωμοσύνη του Επίκουρου Καθηγητή ΕΜΠ κου Κωνσταντίνου Λουπασάκη.

Η πραγματογνωμοσύνη αυτή συντάχθηκε αφιλοκερδώς, στη μνήμη του Βαγγέλη Παπασπύρου, που πρωτοστάτησε στον αγώνα υπεράσπισης της Πικροδάφνης, για λογαριασμό των αιτούντων την ακύρωση των έργων.

Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
Τ.:2109730215 • K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.http://www.kipi.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.