ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους μαθητές αλλά και στους γονείς της πόλης μας, το φετινό ....κατόρθωμα (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) της Δημοτικής Αρχής, να ματαιώσει την διεξαγωγή των σχολικών αγώνων.

Πρόκειται για έναν Θεσμό πλέον, που για πάρα πολλά χρόνια ανελλιπώς, δίνει την δυνατότητα στα παιδιά των δημοτικών Σχολείων να συναγωνιστούν και να «κοινωνικοποιηθούν» μέσα από τον Αθλητισμό και τα Ιδεώδη που τον χαρακτηρίζουν.

Την προηγούμενη σχολική χρονιά μάλιστα, με δική μας πρόταση, η Σχολική Επιτροπή Β΄ Βάθμιας, σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΗΛ, επέκτεινε το σχολικό Πρωτάθλημα και στα Γυμνάσια της πόλης.

Αντί λοιπόν φέτος, να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την καθιέρωση, δυστυχώς βρεθήκαμε μπροστά στην οριστική ματαίωση, γεγονός που είναι κατανοητό ότι σκορπάει την Απογοήτευση στα παιδιά - ειδικά σ΄εκείνα της Στ΄ τάξης που το λαχταρούσαν τόσον καιρό – και κατ΄επέκτασιν στις οικογένειές τους.

Θεωρούμε ότι μια Συγγνώμη των ...«Αρμοδίων» προς αυτά τα παιδιά, όχι μόνον δεν  θα έβλαπτε αλλά ...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ...

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας
Τασούλας Μιχάλης                                            Κουφουδάκη Ντόρα

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: 1ο ΕΠΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Βουλιαγμένης 521-523, 16341 Ηλιούπολη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.