ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η Δημοτική παράταξη του ΚΚΕ: “Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης-Δυναμώνουμε τώρα το ΚΚΕ παντού!!!”, καταγγέλλει με Δελτίο τύπου της την Δημοτική μας Κίνηση, για κυβερνητισμό και κομματισμό (!!!), σχετικά με την στάση μας και την μη υπερψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο του προτεινόμενου ψηφίσματός τους,  για την δολοφονική επίθεση των αρχών του Ισραήλ ενάντια στους Παλαιστίνιους της Λωρίδας της Γάζας.

Η Απάντησή μας είναι η εξής:

Προφανώς κάποιο τραγικό λάθος κάνει η Δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, να ομιλεί για κομματικοποιημένη Δημοτική Κίνηση. Στο εν λόγω θέμα τους συστήνουμε να μην μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Η Δημοτική μας Κίνηση έχει διαχρονικά αποδείξει και συνεχίζει να υποστηρίζει την Αριστερή της κατεύθυνση και των σεβασμό στους κόλπους της και άλλων διαφοροποιημένων φωνών και παρουσιών που τόσα χρόνια την τιμάνε.

Αναφορικά με την ουσία τη καταγγελίας του Δελτίου τύπου τους, σύμφωνα με την οποία καταλογίζουν στο Υπουργείο Εξωτερικών ότι με την Ανακοίνωσή του (η οποία – ισχυρίζονται - αποτυπώνεται πιστά στο Ψήφισμα) εξισώνει τον θύτη με το θύμα, φυσικά και δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απολογηθούμε στην παράταξη του ΚΚΕ του «ΠΑΡΩΝ» και του «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ», ή ακόμη και στην Δημοτική Αρχή που συχνά τους ...αβαντάρει (γραμμάτια είναι αυτά) στα πλαίσια της ...τυφλής  αντικυβερνητικής της τακτικής υπερψηφίζοντας αδιακρίτως ότι κι αν υποβάλλει η ...βολική Λαϊκή Συσπείρωση.

Η Κίνησή μας, σεβόμενη τους πολίτες της Ηλιούπολης, στέκεται κριτικά απέναντι στην όποια κυβέρνηση, αλλά σαφώς είναι σε θέση να ξεχωρίζει και να αξιολογεί ανάλογα την συντηρητική (που εμφανίζεται με πολυχρωμία τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας) από την Αριστερή πρακτική ΚΑΙ στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε ολόκληρη την Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών που πολλώ απέχει από το να εξισώνει τον θύτη με τον θύμα:
«Καταγράφουμε με αποτροπιασμό και ιδιαίτερη ανησυχία την τραγική απώλεια δεκάδων ανθρωπίνων ζωών, παιδιών συμπεριλαμβανομένων, καθώς και τον τραυματισμό εκατοντάδων διαδηλωτών από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας. Οι περιστάσεις επιβάλλουν την επίδειξη αυτοσυγκράτησης, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση και να μην υπάρξουν νέα θύματα. Το Ισραήλ οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα ειρηνικής διαμαρτυρίας και να αποφεύγει τη χρήση δυσανάλογης βίας. Από πλευράς τους, η Χαμάς και όσοι οργανώνουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Λωρίδα της Γάζας, οφείλουν να διασφαλίζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των διαδηλώσεων αυτών».

Για την κατηγορία δε ότι “η ανθρωπιά μας φτάνει ως εκεί που θίγεται η  Ε.Ε.” ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ φυσικά.

Τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού της Ηλιούπολης!!!

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.