ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στις 9 Ιούνη 2019 η Λαϊκή Συσπείρωση δημοσίευσε και κοινοποίησε ανακοίνωση με ερωτηματικά για τα αδιέξοδα που δημιουργεί σε γονείς και παιδιά, η μη λήψη άμεσων μέτρων υλοποίησης της 2χρονης Προσχολικής Αγωγής στην πόλη.

Ακολούθησε επίσκεψη στις 12 Ιούνη 2019, στον κ. Πανταζόπουλο Ηλία (πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου), όπου του μεταφέρθηκε η αγωνία εκπαιδευτικών και γονιών, από τα αδιέξοδα που συναντά η υλοποίηση της 2χρονης υποχρεωτικής αγωγής και στον Δήμο μας, ζητώντας την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθεί και να δοθεί λύση.

Στις 18 Ιούνη 2019, με επιστολή μας αυτή τη φορά, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, απαιτούσαμε την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπενθυμίζοντας του ότι: «Κάθε καθυστέρηση από μεριά σας, θα σας καταδείξει ως συνυπεύθυνους στο καίριο αυτό πρόβλημα, για  γονείς και παιδιά στην πόλη, που είναι σε αναστάτωση και αγωνιούν για το τι θα γίνει».

Μετά και από αυτή την παρέμβαση, ακολούθησαν 21 υπογραφές Δημοτικών Συμβούλων που απαιτούσαν την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβούλιου.

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος εδέησαν να συγκαλέσουν το Δημοτικό Συμβούλιο, για την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Ιούνη!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ γονείς και εκπαιδευτικούς να δώσουν δυναμικό παρών ώστε να καταλήξουμε και να πιέσουμε σε μέτρα για την άμεση λύση του προβλήματος.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.