ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Καταγγέλλουμε την τρίτη επίθεση φασιστοειδών στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας και καλούμε το λαό της Ηλιούπολης να απομονώσει τους φασίστες και όσους τους δίνουν αέρα.

Πρόκειται για συνέχεια των βανδαλισμών στο περίπτερο από τις Ευρωεκλογές-Δημοτικές-περιφερειακές  εκλογές και θεωρούμε πως δεν είναι τυχαίο το κυνήγι της αφίσας και των πανό μας, τόσο στην περιοχή μας όσο και σε άλλες περιοχές όλης της χώρας. Τους ενοχλεί το κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ, της μόνης δύναμης που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα στην εργατική τάξη και το λαό, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα.

Τέτοιες ενέργειες  δείχνουν ότι ο πραγματικός τους αντίπαλος είναι το ΚΚΕ που παλεύει ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και στα συμφέροντα που την υπηρετούν.

Αν νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα φοβίσουν τους κομμουνιστές και τους συμμάχους τους είναι πολύ γελασμένοι!

Το ΚΚΕ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της πάλης, συμβάλλοντας στην αντίσταση του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου - ΕΕ, στην αντεπίθεση για να επανακτήσουμε δικαιώματα, στο φώτισμα της προοπτικής της εργατικής εξουσίας.

Ο λαός πρέπει να βγάλει συμπεράσματα και να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ, που είναι το μόνο κόμμα που θα βρεθεί στο πλευρό του στις 8 Ιούλη, να στείλει τα τσιράκια του συστήματος στον κάλαθο των αχρήστων.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας. Για να φτάσει παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκό σπίτι το κάλεσμα για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη.

Κ.Ο. Ηλιούπολης του ΚΚΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.