ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», αγωνίζεται ενωμένη με μοναδικό γνώμονα την καθημερινή προσφορά στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Θέλουμε να είμαστε σαφείς και καθαροί απέναντι στους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και όχι μόνο. Οι συνεργασίες ανάμεσα στις παρατάξεις θεωρούμε ότι πρέπει να γίνονται στη βάση αρχών και προγραμματικών συγκλίσεων μεταξύ τους. Οι αποφάσεις της Κίνησης παράγονται και υλοποιούνται συλλογικά. Οι διαφωνίες και η σύνθεση είναι μέρος της κουλτούρας της Κίνησης μας, των αριστερών, προοδευτικών μελών και φίλων που την συγκροτούν.

Καθένας και καθεμιά από εμάς θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της Κίνησης για το καλό της Ηλιούπολης. Οι κατακτήσεις είναι κυρίως συλλογικές και δευτερευόντως ατομικές. Με αυτό τον γνώμονα είναι αυτονόητες οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα και κυρίως σε εκείνους που θεωρούν δικαίωμα τους να στερούν από το Δημοτικό Συμβούλιο τις έδρες που δημοκρατικά μέσω των εκλογών κέρδισε η Δημοτική Κίνηση.

Έχουμε εκκινήσει ήδη τη διαδικασία συνολικής ανασυγκρότησης της δημοτικής μας κίνησης, έχοντας εκλέξει νέο Συντονιστικό μετά και από τις συζητήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα και δεσμευόμαστε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας μέσα από συζήτηση με ήθος και αρχές, με προγραμματικές συγκλίσεις όπου αυτές είναι εφικτές με ανοιχτό, διάφανο και θεσμικό τρόπο με την Δημοτική αρχή και όλες τις παρατάξεις.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.