ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Μάλιστα χαρακτήρισε εκθέσεις ιδεών όσα έχουν ειπωθεί τα τελευταία 10 χρόνια για την υπόγεια σήραγγα που θα συνδέσει την Αττική οδό με την επένδυση του Ελληνικού.

Οι κοινωνικές δομές του δήμου θεωρεί ότι είναι από τις καλύτερες της χώρας, γι' αυτό προχωρά στην αποξήλωση δομών, όπως είναι το κοινωνικό ιατρείο, μέσα στην κρίση της πανδημίας, αγνοώντας το καθοριστικό ρόλο της αυτοδιοίκησης στη δεκαετή οικονομική κρίση.

Σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη και την καθαριότητα, συνεχίζει το εμπόριο ελπίδας, το οποίο τον έφερε στην εξουσία. Χωρίς καμία βελτίωση! Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα τεχνικά έργα: όλα χωρίς όραμα, χωρίς στόχο, χωρίς αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνει απλώς αυτά που ακούμε τα τελευταία 10 χρόνια.

Προσπαθεί να πείσει ότι είναι μία νέα δημοτική αρχή, ενώ επί της ουσίας είναι οι ίδιοι άνθρωποι, αυτοί που διοικούσαν τα τελευταία 9 χρόνια, διοικούν και σήμερα την πόλη.

Γαβριήλ Αραμπατζής
Επικεφαλής Παράταξης
"Η Πόλη που θέλω"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.