ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Ο αντιδήμαρχος που αυτοσχεδιάζει στην Πλατεία Φλέμινγκ, ο Δήμαρχος που τον καλύπτει, η αντιπολίτευση που εκστασιάζεται και φυσικά… ο Χορηγός - εργολάβος!!

Μάθαμε τελικά στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το γνωστό Παλληκάρι, που αυτό τον καιρό ασκείται και για γεωπόνος, δεν παίζει μόνος του!!

Έχει τις πλάτες φυσικά του Δήμαρχου αλλά και μεγάλου μέρους της αντιπολίτευσης, που είτε του έδωσε ανοιχτή στήριξη, είτε επέλεξε την εκκωφαντική σιωπή. Κρίμα που το Παλληκάρι έλλειπε από την συνεδρίαση, να δρέψει τις δάφνες του!!!

Ο δε Δήμαρχος τραυλίζοντας ασυνάρτητα για την μελέτη των υπηρεσιών που δεν υπάρχει, μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει… πιστοποίηση των χαλικιών!!!

Και αφού μελέτη δεν έχουν και προς τιμή των εργαζομένων του Δήμου, δεν βρέθηκε υπηρεσιακός παράγοντας να τους καλύψει στην αντι-περιβαλλοντική παρέμβαση τους… βρήκαν Χορηγία από εργολάβο του Δήμου για να πληρώσει, τα καμώματα του παλληκαριού!!!

Εντάξει δεν το λες και δύσκολο!!!

Ο Δήμαρχος ΓΝΩΡΙΖΕΙ βέβαια ότι για οποιαδήποτε παρέμβαση σε δημόσιο χώρο, που δεν είναι κήπος κανενός, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ! Άλλως το έργο μένει ορφανό και οι υπηρεσίες ούτε το παραλαμβάνουν ούτε και υποχρεούνται να το συντηρούν.

Αλλά δεν έγινε και τίποτα! Το πλαστικό και τα χαλίκια ούτε πότισμα χρειάζονται ούτε κούρεμα, αρκεί που το Παλληκάρι εκτονώθηκε.

Τους καλούμε όμως να το ξανασκεφτούν και να αποσύρουν τουλάχιστον εκείνο το σιδερένιο τραπέζι του πιγκ -πογκ από τον χώρο γιατί αν -ω μη γένοιτο- κάποιο παιδί ανοίξει κάποια μέρα το κεφάλι του, θα έχουν και την πλήρη ποινική ευθύνη!!!

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.