ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης στις 12 Φεβρουάριου 2020 μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Άλλα δύο συγκεκριμένα βήματα εφαρμογής της δημοκρατίας και της πολύπλευρης πληροφόρησης στον Δήμο Ηλιούπολης. Καθιερώνεται χώρος ελεύθερης έκφρασης των Δημοτικών παρατάξεων, των ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων και του Σωματείου Εργαζομένων στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.»

Στις 9 Απριλίου 2020 με άλλο δελτίο τύπου πληροφορούμαστε «Από σήμερα Πέμπτη 9/4/2020 λειτουργεί επίσημα το «Ελεύθερο Βήμα» των Δημοτικών Παρατάξεων και του Σωματείου στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης».

Σήμερα, στην καινούρια ιστοσελίδα του Δήμου, όχι μόνο δεν υπάρχει πουθενά πλήκτρο εντολής που να οδηγεί στο «Ελεύθερο Βήμα» των Δημοτικών Παρατάξεων και του Σωματείου αλλά έχουν διαγραφεί και όλες οι αναρτήσεις από τη συγκεκριμένη ενότητα.

Σε email δε που στείλαμε με νέο δελτίο τύπου της παράταξής μας προς δημοσίευση, δε λάβαμε καμία απάντηση.

Το θέμα τέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξής μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθει το «Ελεύθερο Βήμα» των Δημοτικών Παρατάξεων και του Σωματείου Εργαζομένων στην ιστοσελίδα του Δήμου όπου και θα αναρτώνται άμεσα τα δελτία τύπου που θα αποστέλλονται.

ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.