ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του «Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού Εύπολις Art», πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 το «New Generation Film Festival», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 134 & Βενιζέλου Σοφοκλή 100, από 18:30 έως 21:30, με ελεύθερη είσοδο.

Θα προβληθούν με 13 ταινίες μικρού μήκους, που δημιούργησαν έφηβοι 14-17 ετών και νέοι 18-30 ετών, που ζουν στην Ελλάδα.

Το New Generation Film Festival, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 στην Αργυρούπολη και φιλοδοξεί για το 2022 να παρουσιάσει περισσότερες δράσεις κι ένα εξίσου δυναμικό πρόγραμμα προβολών, ελληνικών και ξένων ταινιών, από τη νέα και παραγωγική γενιά σκηνοθετών της χώρας μας αλλά και νεαρών σκηνοθετών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες της Ηλιούπολης και των όμορων περιοχών, θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δουν ένα μεγάλο δείγμα από τις μικρού μήκους ταινίες που προβλήθηκαν το περσινό καλοκαίρι, μέσα από την πλούσια θεματολογία προσωπικών και κοινωνικών αναζητήσεων των νεαρών σκηνοθετών.

Θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:

 1. «Karantina 2020», Κώστας Ξηραδάκης
 2. «Η Αλλαγή», Αλέξανδρος Βέρροιος
 3. «Mi skiveis to kefali», Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αθηνών
 4. «Hate calling», Homo Ludens
 5. «Folziak», Νικόλαος Αντωνόπουλος
 6. «Dakar», Στέλιος Μωραϊτίδης
 7. «The Mouse Story», Μιλτιάδης Χρηστίδης
 8. «Politically Correct», Δημήτρης Φίλης
 9. «Megaro», Βασίλης Καλέμος
 10. «Nefeli», Adjola ZEKA
 11. «I Killed my best Friend», Ειρήνη Ταμπασούλη
 12. «Ceremonia Sagrada», Ανδρέας Παπαδόπουλος
 13. «Mama», Δημήτρης Ζούρας

Ο Δήμος Ηλιούπολης σταθερός στην πολιτιστική του πολιτική, φιλοξενεί κάθε αξιόλογη προσπάθεια και δίνει χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλους τους δημιουργούς, τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και ιδιαίτερα στη νέα γενιά τους.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.