ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει μικρές μουσικές εκδηλώσεις σε γειτονιές της πόλης μας, προσφέροντας ένα ευχάριστο λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα «Τρεις Λαλούν».

Οι εκδηλώσεις θα διαρκούν από 20:30 έως 22:30 και θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένα:

• Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στην πλατεία Θήρας στην Κάτω Ηλιούπολη &

• Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι «Τρείς Λαλούν», που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, είναι ένα μουσικό σχήμα με κύρια θεματολογία το γνήσιο λαϊκό τραγούδι και σκοπό τη διατήρηση και τη διάδοσή του, με κίνητρο την αγνή αγάπη για την ελληνική λαϊκή μουσική, που έχει αναδείξει αριστουργηματικά τραγούδια, πολλές φορές άγνωστα στον ευρύ κοινό.

Με σεβασμό στο τραγούδι και στους δημιουργούς, μας προσφέρουν παλιά τραγούδια, για να τα γνωρίσουν και να τα αγαπήσουν οι νέοι και να τα θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και με τις δικιές τους συνθέσεις προσπαθούν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Το σχήμα αποτελείται από τους μουσικούς, Νώντα Παντελιό – μπουζούκι, Γιώργο Γεωργάκη – κιθάρα & φωνή και Δανάη Στεργίου – φωνή & κρουστά.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμβάλλει στη λαϊκή ψυχαγωγία και τον πολιτισμό, με δωρεάν ποικίλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά από μια δύσκολη και παρατεταμένη περίοδο περιορισμών για την κοινωνία.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.