ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η θεατρολόγος και ηθοποιός Αιμιλία Βασιλακάκη προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, πολίτες όλων των ηλικιών, να πειραματιστούν, να αυτοσχεδιάσουν και να εκφραστούν στο Θεατρικό Εργαστήρι της πόλης μας.

Ξεκινάμε αισιόδοξα και δυναμικά, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέα τμήματα σε σταθερή εβδομαδιαία απογευματινή ζώνη, που δίνουν τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να επικοινωνήσουν μέσω της θεατρικής αγωγής, του θεατρικού παιχνιδιού, του αυτοσχεδιασμού, του work in progress, της ομαδικής δημιουργίας.

Εκτός από την πρακτική εξάσκηση - σώμα και λόγος - σε θεατρικά κείμενα, θα υπάρχουν και οι θεωρητικές αναφορές στην ιστορία του παγκόσμιου αλλά και του νεοελληνικού θεάτρου, για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη για τη θεατρική πράξη.

Ώρες μαθημάτων:

Παιδικό Τμήμα (από 6 ετών)
Τρίτη 18:30-20:00

Τμήμα Ενηλίκων (από 18 ετών)
Τρίτη 20:30-22:00 ή Πέμπτη 19:30-21:00
Υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας νέων τμημάτων κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντος:

Εφηβικό Τμήμα (από 12 ετών)
Σάββατο απόγευμα

Εργαστήρι Αυτοσχεδιασμού- work in progress
Σάββατο απόγευμα

Εγγραφή:
Οι εγγραφές στα Εργαστήρια Τέχνης πραγματοποιούνται, στο κτήριο των εργαστηρίων Τέχνης, στη συμβολή των οδών Νικομάχου 18 & Νυμφών (είσοδος από Νικομάχου), Κ. Ηλιούπολη.

Ωράριο εγγραφών:
Δευτέρα         8.30 π.μ. - 7.30 μ.μ.
Τρίτη               8.30 π.μ. - 3.30 μ.μ.
Τετάρτη          8.30 π.μ. - 7.30 μ.μ.
Πέμπτη           8.30 π.μ. - 3.30 μ.μ.
Παρασκευή    8.30 π.μ. - 7.30 μ.μ.

Για την ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα Εργαστήρια Τέχνης, απαιτείται συνδρομή για τους δημότες ή κάτοικους Ηλιούπολης 90€ και για τους ετεροδημότες ή κατοίκους άλλων περιοχώv 135€, η οποία εξοφλείται σε τρεις δόσεις.

Η εγγραφή πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση των δικαιολογητικών, με την εξόφληση της πρώτης δόσης, την οποία μπορείτε να κάνετε μέσω POS στο γραφείο του Τμήματος Πολιτισμού στο ωράριο εγγραφών.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας.
  • Οι κάτοικοι Ηλιούπολης οφείλουν να καταθέσουν αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ ή άλλου εγγράφου που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας τους.
  • Οι δημότες Ηλιούπολης οφείλουν να καταθέσουν σχετικό πιστοποιητικό από το Δήμο Ηλιούπολης.
  • Οι πολύτεκνοι, για την απαλλαγή από τη συνδρομή,  οφείλουν να καταθέσουν βεβαίωση πολυτεκνίας ή αντίγραφο κάρτας πολυτεκνίας θεωρημένης από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων.
  • Τα ΑμεΑ, για την απαλλαγή από τη συνδρομή, οφείλουν να καταθέσουν αντίγραφο της απόφασης της Υγειονομικής Επιτροπής.

Για όσους το επιθυμούν, παρέχεται και η δυνατότητα εγγραφής ηλεκτρονικά.

Για να κατεβάσετε την ηλεκτρονική αίτηση & το έντυπο χρήσης προσωπικών δεδομένων, πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

Αίτηση Ενηλίκων & έντυπο χρήσης προσωπικών δεδομένων

Αίτηση Ανηλίκων & έντυπο χρήσης προσωπικών δεδομένων

Η ηλικία των παιδιών, που επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά στα Εργαστήρια, θα πρέπει να επιβεβαιώνεται με την κατάθεση σχετικού εγγράφου (π.χ. πιστοποιητικό γέννησης κ.λπ.).

Αφού τις συμπληρώσετε, μπορείτε να τις αποστείλετε μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά  (π.χ. αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, ΔΕΚΟ κ.λπ  στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε να μην προβείτε στην εξόφληση της συνδρομής πριν λάβετε απάντηση από το Τμήμα Πολιτισμού, στο e-mail σας ή τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Τμήμα Πολιτισμού, τηλ. 210 9940699 (επιλογή 3).

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.