ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών της πόλης μας, συνδιοργανώνουν, όπως κάθε χρόνο, την Έκθεση Βιβλίου, έναν θεσμό που ενθαρρύνει τη φιλαναγνωσία, υποστηρίζει τα τοπικά βιβλιοπωλεία και αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους βιβλιόφιλους των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Η 21η Έκθεση Βιβλίου προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, να διαλέξουν, ανάμεσα σε κλασικούς αλλά και εκατοντάδες καινούργιους τίτλους, τα βιβλία που θα τους συντροφέψουν το καλοκαίρι, να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους συγγραφείς, να παρακολουθήσουν διαδραστικές αφηγήσεις, παρουσιάσεις, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κ.λπ.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00 έως τις 23:00.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 21:00, με ένα μουσικό πρόγραμμα Έντεχνης και Λαϊκής Μουσικής από τα Μουσικά Εργαστήρια του Δήμου Ηλιούπολης.

Συμμετέχουν: Νίκος Καραχάλιος (κιθάρα-τραγούδι), Κώστας Παράσχος (μπουζούκι-τραγούδι) & Στέλλα Μπούτου (τραγούδι).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηλιούπολης, στο τηλ. 210 9940699.

21η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.