ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος μας, για ένα ακόμα καλοκαίρι, φιλοξενεί στο Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων, για μικρούς και μεγάλους.

Από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου 2024, θα απολαύσουμε ένα ευρύ δραματουργικό ρεπερτόριο, από γνωστούς Έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς ενώ ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, θα ζωντανέψουν αγαπημένοι μυθικοί και λογοτεχνικοί ήρωες επί σκηνής, όπως «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», «Ηρακλής: 12 Άθλοι», «ο Μάγκας» κ.ά.

Στόχος μας να προσφέρουμε βήμα σε κάθε αξιόλογη καλλιτεχνική δημιουργία, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στην πόλη τους, παραστάσεις που διακρίθηκαν το χειμώνα αλλά και νέες παραγωγές της θερινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου 2024, θα απολαύσουμε ένα ευρύ δραματουργικό ρεπερτόριο, από γνωστούς έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς ενώ ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, θα ζωντανέψουν αγαπημένοι μυθικοί και λογοτεχνικοί ήρωες επί σκηνής!

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Το πρόγραμμα του Θεάτρου θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2024, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, που θα φιλοξενήσει πολυαναμενόμενες θεατρικές και μουσικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού από διακεκριμένους καλλιτέχνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πολιτισμού, τηλ. 210 9940699 ή στο politismos-ilioupoli.gr

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Δημοτικό Θέατρο

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.