ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Δικαιώνει το Δημόσιο και τους Δήμους το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στη μακρόχρονη αντιδικία τους με τους κληρονόμους Νάστου, με απόφασή του που εκδόθηκε χθες. Το δικαστήριο απορρίπτει αγωγές των κληρονόμων Νάστου, που αφορούν σε όλες τις εκτάσεις της Ηλιούπολης και της ευρύτερης περιοχής, τις οποίες οι αντίδικοι διεκδικούν από  το ελληνικό δημόσιο εδώ και δεκαετίες.

Η δικαστική αυτή επιτυχία έρχεται σαν συνέχεια και επισφράγισμα της πρόσφατης άλλης μεγάλης μας νίκης, της αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος για τις κακουργηματικές πράξεις των αντιδίκων μας, σε σχέση με την ίδια υπόθεση.

Η μεγάλη αυτή νίκη είναι αποτέλεσμα της σθεναρής στάσης της Δημοτικής Αρχής, και του Δημάρχου Β. Βαλασόπουλου, που δυναμικά και αταλάντευτα, με την επιστημονικά άρτια υποστήριξη της Νομικής Υπηρεσίας,  και δη των νομικών συμβούλων κ. Ν. Καραβέλου και κ. Μ. Κατσικερού, αγωνίστηκε, μαζί με όλο τον Ηλιουπολίτικο λαό, για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας, παίρνοντας τη σκυτάλη από όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, που από την εποχή ακόμη του αείμνηστου Δ. Κιντή, δεν έπαψαν να δίνουν μάχες γι’ αυτό  το τόσο κρίσιμο για την πόλη μας ζήτημα.

Η νίκη αυτή αποδεικνύει ακόμη ότι όταν η πόλη ενώνεται σε κοινούς στόχους, όταν όλες οι δημοτικές παρατάξεις παραμερίζουν τις διαφορές τους, και ενώνουν τις δυνάμεις τους, όταν όλοι οι δημότες συμπαρατάσσονται για τα κοινά τους συμφέροντα, οι μάχες κερδίζονται.

Η μαχητική επίσης σύμπραξη του Δήμου μας με τους όμορους Δήμους της Αργυρούπολης-Ελληνικού και του Αλίμου, αποτέλεσε αποφασιστικό παράγοντα για τη μεγάλη αυτή επιτυχία μας απέναντι στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, και δείχνει γι’ άλλη μια φορά ότι η ενότητα είναι το μεγάλο όπλο στους δίκαιους αγώνες.

Θα συνεχίσουμε το ίδιο αποφασιστικά, το ίδιο ενωτικά, το ίδιο μαζικά τον αγώνα μας για την οριστική κατοχύρωση των δημόσιων εκτάσεων υπέρ του Δήμου.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσίευση 19/10/2011

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.