ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με μεγάλη επιτυχία οι Δήμοι Ηλιούπολης, Βύρωνα και Καισσαριανής διοργάνωσαν, υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Άθλησης και Διατροφής, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη, μεγάλη διαδημοτική ποδηλατοβόλτα, από την Καισσαριανή μέχρι την κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Ο καιρός βοήθησε, και στην ποδηλατάδα συμμετείχαν με κέφι πολλοί φίλοι του ποδηλάτου, ενός μέσου μετακίνησης ιδιαίτερα φιλικού για το περιβάλλον, που ταυτόχρονα βοηθάει στη διατήρηση της καλής φυσικής μας κατάστασης και της ψυχικής μας ευεξίας.
Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι τρεις Δήμαρχοι τόνισαν τη σημασία τέτοιων δράσεων, που ευαισθητοποιούν τους πολίτες στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, και ανοίγουν το δρόμο για διαδημοτική συνεργασία σε πολλούς τομείς. Ο Ειδικός Γραμματέας Άθλησης και Διατροφής κ. Κ. Παταβούκας δήλωσε την πρόθεσή του να επαναληφθεί η ποδηλατοδρομία και την επόμενη χρονιά, και να καθιερωθεί σαν θεσμός.


Η ποδηλατάδα έκλεισε με μια μικρή γιορτή στην πλατεία της πόλης μας, όπου είχαν στηθεί από το πρωί φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε συναυλία από νεανικό μουσικό συγκρότημα της Ηλιούπολης, και κληρώθηκαν κατά τον τερματισμό δώδεκα ποδήλατα, σαν μικρό δώρο σ’ αυτούς που συμμετείχαν.
Ήταν μια πραγματικά όμορφη συνάντηση, που έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσους συμμετείχαν να χαρούν την Κυριακάτικη λιακάδα.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση της ποδηλατάδας, στους:
*    Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Αθήνας
*    Περιφερειακή Επιτροπή Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηλ/λης
*    Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης των τριών Δήμων
*    Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακού Έργου ΟΑΣΑ
*    Δημοτική Αστυνομία
*    Τροχαία Ελληνικού και Καισαριανής
*    Σ.Π.Α.Υ.
*    Εταιρεία ιατρικών εφαρμογών SANTAIR
*    Το Χαμόγελο του Παιδιού
*    Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε, για την αφιλοκερδή προσφορά και συμμετοχή τους στη γιορτή λήξης στην κεντρική πλατεία, τους:
*    Συγκρότημα Μ.AD ORCHESTRA
*    ZOD. PARK. GAMES – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΟΝΤΗΡΟΣ
*    Pizza Fun
*    Νερά ΗΒΗ «ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ»

 

Δημοσίευση 08/11/2011

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.