ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αίτημα των μαθητών του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ηλιούπολης να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει Τμήμα Ψυκτικών της Β' Τάξης εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης.

Παράλληλα καλεί την Περιφερειακή Διεύθυνση της Εκπαίδευσης να παρέμβει θετικά για την έγκαιρη λύση του ζητήματος, προς το συμφέρον της σχολικής κοινότητας, των μαθητών της Β' Τάξης των Ψυκτικών και των οικογενειών τους, που σήμερα βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση.

Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν μετά από παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που έθεσε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της 15ης Οκτώβρη.

Η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τ. Τσατσούλη, που εισηγήθηκε την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση του θέματος, σχετικά με τη συγκρότηση και λειτουργία Τμήματος Ψυκτικών Β΄ Τάξης στο ΕΠΑΛ, τόνισε την αναγκαιότητα υποστήριξης των παιδιών της Τεχνικής Εκπαίδευσης, με δεδομένο το γεγονός ότι για καθαρά προσχηματικούς λόγους δεν συγκροτείται Τμήμα Ψυκτικών στη Β' Τάξη στο ΕΠΑΛ. Η μη συγκρότηση του τμήματος σήμερα εξαναγκάζει βίαια τα παιδιά να ακολουθήσουν ειδικότητες που δεν επιθυμούν, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των μαθητών, της ΕΛΜΕ και των καθηγητών, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και γονείς των μαθητών και εξέφρασαν την αναγκαιότητα να λειτουργήσει το συγκεκριμένο τμήμα προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα παιδιά.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.