ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, για πανελλαδική δράση την Τρίτη 14 Μάρτη, με κεντρικό σύνθημα: "Αντιστεκόμαστε στη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ. Διεκδικούμε αφορολόγητο όριο και για τους αυτοαπασχολούμενους" αποφάσισε την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας το πρωί της Τρίτης 14 Μάρτη στις 8:00 π.μ., στην τοπική εφορία Ηλιούπολης (Λ. Βουλιαγμένης 387) και καλεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους της Ηλιούπολης, να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία.

Είναι καθαρό πια σε όλους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, συνεχίζει την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Το πολυδιαφημισμένο πρωτογενές πλεόνασμά τους το βλέπουμε στις τσέπες μας, στα άδεια ταμεία μας, στα καθημερινά λουκέτα, στη φτώχεια, στην ανεργία, στην εξαθλίωση των μικρών αυτοαπασχολούμενων.

Η "σκληρή" διαπραγμάτευσή τους είναι πάνω σε προαποφασισμένα μέτρα, που θα μας τσακίσουν ακόμα παραπάνω. Το παραμύθι της "αξιολόγησης" δεν μας πείθει. Εμάς τους αυτοαπασχολούμενους μας έχουν ήδη "αξιολογήσει", αφού όποιος δηλώνει καθαρά κέρδη έως 10.000 € πρέπει να πληρώσει φόρους 2.850 ή 2900€, τέλος επιτηδεύματος 600 ή 1000€, για το Ταμείο περίπου 2000.€, με αποτέλεσμα να μένουν 4550 ή 4100€ ετησίως. Δηλαδή μας καλούν να ζήσουμε με το μεγαλειώδες ποσό των 380 ή 340€ αντίστοιχα το μήνα!!!!

Βέβαια, στην πραγματικότητα το ποσό αυτό είναι ακόμα μικρότερο, γιατί θα πρέπει να συνυπολογισθούν μια σειρά επιβαρύνσεις (ΕΝΦΙΑ, αυξημένη φορολογία καυσίμων, πετρελαίου θέρμανσης κλπ.).

Η πολιτική τους είναι ξεκάθαρη, επιδιώκουν να ξεκαθαρίσουν την αγορά από το μεγαλύτερο μέρος των μικρών επιχειρήσεων, διευκολύνουν τους ομίλους και τα μονοπώλια να αρπάξουν το σύνολο της αγοράς.

Απαιτούμε την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου
για όλους τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
& ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μαβίλη & Σπύρου Τσούκα (Χαλικάκι)
Τηλ. 6944474444 - 6985555016
www.ebeilioupolis.wordpress.com • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.