ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και το πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας IATRICA συνδιοργανώνουν Εβδομάδα Δωρεάν Ελέγχου PSA (Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου) από τις 21 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Η ενέργεια υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (PCa) και απευθύνεται σε άνδρες ηλικίας 40 – 70 ετών, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση μέτρησης του Ολικού Ειδικού Προστατευτικού Αντιγόνου (PSA) στα διαγνωστικά ιατρεία πιστοποιημένης φροντίδας του δικτύου Iatrica.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για την διαδικασία δωρεάν ελέγχου PSA, η οποία δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μια απλή ολιγόλεπτη αιμοληψία, τηλεφωνικά στο 214 214 70 20 (ώρες λειτουργίας του κέντρου από τις 09.00 έως τις 18.00) ή μέσω του portal www.iatrica.gr

Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων PCa θα ακολουθήσει εξέταση από ειδικό χειρουργό Ουρολόγο στα Κοινωνικά Ιατρεία του Δήμου Ηλιούπολης. Σχετική ανακοίνωση θα γίνει μετά τις εξετάσεις PCa.

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.