ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Με μια πολύ θερμή υποδοχή από τον κόσμο διοργανώθηκαν οι πρώτες εκδηλώσεις για τα 53 χρόνια από την Ίδρυση του Δήμου Ηλιούπολης.

Έκλεισε η Λεωφόρος Ειρήνης καθώς ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τα αθλήματα που προσφέρονται σήμερα στην Ηλιούπολη δεν χώρεσε στην πλατεία Φλέμινγκ. Με μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος παρακολούθησε επιδείξεις από τα αθλητικά σωματεία και κυρίως τα παιδιά, δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στα διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο - καλαθοσφαίριση - πετοσφαίριση - χειροσφαίριση-στίβος - τένις - τοξοβολία - πολεμικές τέχνες - ρυθμική γυμναστική - ενόργανη γυμναστική - cheerleading -σκάκι - σουμπούτεο - προγράμματα άθλησης παιδιών ΑμεΑ κ.α.

μπάσκετ στην Λεωφόρο Ειρήνης στις εκδηλώσεις του Δήμου για τα 53 χρόνια

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε η πολύ καλή διοργάνωση και η δυνατότητα που δόθηκε στον κόσμο να κινηθεί με τα πόδια στην οδό Ειρήνης απολαμβάνοντας με άνεση και με πολλές οπτικές παραστάσεις τη βόλτα του.

Πλήθος κόσμου όμως συγκεντρώθηκε και στο Άλσος «Δ. Κιντής» όπου ο Σύλλογος Αρκάδων και ο Δήμος Ηλιούπολης τίμησαν τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων και με φορτισμένο συναισθηματικά το κλίμα καθώς ανασύρθηκαν μνήμες από τους αγώνες και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο αείμνηστος δήμαρχος για την διαμόρφωση της πόλης και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας. 

Οι πρώτες εκδηλώσεις για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης έδειξαν ότι η προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος να τονώσει την συνείδηση εντοπιότητας και συλλογικότητας στους κατοίκους αποδίδει τα μέγιστα. Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης όχι μόνο ανταποκρίθηκαν, αλλά συμμετείχαν με σθένος και ζωντάνια στην προσπάθεια. Από τις πρώτες κιόλας εκδηλώσεις όλοι μας συνειδητοποιήσαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε, με κοινή προσπάθεια και με φρόνημα αλληλεγγύης να φτιάξουμε μια καλύτερη Ηλιούπολη συνεχίζοντας το παράδειγμα των παλαιότερων.

Ευχαριστούμε θερμά τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", το Κινητικό εργαστήρι, τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ηλιούπολης), και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, που συμμετείχαν και στήριξαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, τις εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες συνεχίζονται με το ίδιο ενδιαφέρον

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ

cheerleading στην Λεωφόρο Ειρήνης στις εκδηλώσεις του Δήμου για τα 53 χρόνια

ποδόσφαιρο στην Λεωφόρο Ειρήνης στις εκδηλώσεις του Δήμου για τα 53 χρόνια

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.