ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης σας καλεί να παρεβρεθείτε στην έκθεση του πολύ αξιόλογου ζωγράφου και μέλους του συλλόγου μας, κο Νώντα Ρεντζή!

 

 

Το λιμάνι του Πειραιά, το λιμάνι προορισμός και σημείο φυγής για όλους μας ή κάποιους κοντινούς μας, το λιμάνι σύντροφος σε ταξίδια αναψυχής αλλά και σε ταξίδια ζωής δεν γινόταν να λείπει από την εκστρατεία στην μνήμη μας που έχει στήσει εδώ και χρόνια με τα χρώματα και τα πινέλα του ο σύγχρονος λαϊκός ζωγράφος Νώντας Ρεντζής.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά στο Παλιό Ταχυδρομείο της οδού Φίλωνος 29 φιλοξενεί την μεγαλύτερη μέχρι τώρα ατομική έκθεση του ζωγράφου από το Σάββατο στις 20 και μέχρι και την Κυριακή στις 28 Σεπτέμβρη.

Η έκθεση με τίτλο "βιοπάλη και μεράκι" συγκεντρώνει τους καταποντισμένους ξωμάχους και επαγγελματίες της προηγούμενης γενιάς, αδιαχώριστους από την ελληνική φύση και το μεράκι και την αγάπη τους για τη ζωή.

Φιγούρες και στιγμές μιας ξεχασμένης νοσταλγικής καθημερινότητας που έχουν αγκυροβολήσει στην συλλογική μας μνήμη και περνούν με αφηγήσεις από γενιά σε γενιά ζωντανεύουν μέσα από τους πίνακες του Νώντα Ρεντζή.

Φίλοι και φιλότεχνοι είναι όλοι καλεσμένοι,  
στα εγκαίνια που θα γίνουν την Δευτέρα 22 Σεπτέμβρη στις 8.00 μ.μ.,
οι παλιότεροι για να ξαναθυμηθούν, οι νεώτεροι για να γνωρίσουν και όλοι μας για να μην ξεχάσουμε.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, του όμιλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων και της Ένωσης Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών Ηλιούπολης.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά τις ώρες 10.00-14.00 και 18.00-21.00 και το Σαββάτο και την Κυριακή 10.00-14.00
τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9917046 & 210 9915173

 

Δημοσίευση 18/09/2014

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.