ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το Δ.Σ της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης εύχεται υγεία σε όλους, και καλή αγωνιστική χρονιά. Με συσπείρωση όλων των συναδέλφων στην Ένωση, με δυνάμωμα της κοινής πάλης με τους εργαζόμενους, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επίθεση δεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια Ε.Ε μονοπώλια και κυβερνήσεις του ευρωμονόδρομου.

Σας καλούμε στην κοπή πίτας της Ένωσης μας, που θα γίνει στα γραφεία μας την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 07:00 μμ.

Στην εκδήλωση μας θα γίνει μια αναγκαία, προς όλους, ενημέρωση για την κατάσταση που διαμορφώνεται με τα ειδοποιητήρια του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) προς τους επαγγελματίες και θα παρθεί απόφαση για την ομαδική κατάθεση εγγράφου εναντίωσης προς τον ΟΑΕΕ, λόγω της παράνομης και αντισυνταγματικής ενεργοποίησης του εισπρακτικού μηχανισμού του ΚΕΑΟ.

Το ΔΣ της Ένωσης

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
& ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μαβίλη & Σπύρου Τσούκα (Χαλικάκι)
Τηλ. 6944474444 - 6985555016
www.ebeilioupolis.wordpress.com • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοσίευση 02/02/2015

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.