ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί, μεταξύ του Δήμου Ηλιούπολης και των Special Olympics Hellas, και στην κατεύθυνση της σταθερής υποστήριξης από το Δήμο Ηλιούπολης των Ατόμων με Αναπηρία, το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου, θα διενεργηθούν δύο ιδιαίτερες αθλητικές εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Το Σάββατο, 1/12/12, στο Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης και ώρα 15.30 – 16.30, νεαροί αθλητές των Special Olympics Hellas, σε συνεργασία με τα 135ο και 43ο Νηπιαγωγεία Αθηνών, θα παίξουν ομαδικά παιχνίδια και θα προπονηθούν μαζί, φέρνοντας έτσι κοντά, μέσα από το παιχνίδι και την άθληση, παιδιά με και χωρίς διανοητική αναπηρία.

Την Κυριακή, 2/12/12 και ώρα 11.00 έως 13.30, στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, θα κλείσει η 9η Ευρωπαϊκή εβδομάδα μπάσκετ Special Olympics, που πραγματοποιήθηκε σε διάφορους αθλητικούς χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με μίνι τουρνουά καλαθοσφαίρισης γυναικών, με τη συμμετοχή αθλητριών και εθελοντριών  Special Olympics Hellas και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της Εθνικής Ομάδας.

 

Δημοσίευση 30/11/2012

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.