ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των παρεμβάσεων αναβάθμισης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Β’ Αθλητικού Κέντρου της πόλης μας (ΔΙΑΝΑ), διοργανώθηκε την Πέμπτη, 24/11/13, αθλητική εκδήλωση στο ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

 

Οι παρευρεθέντες μπόρεσαν να απολαύσουν έναν αγώνα μπάσκετ παίδων μεταξύ της μικτής ομάδας της πόλης μας, στην οποία συμμετείχαν με αθλητές τους τα αθλητικά σωματεία Γ.Σ.Η. και Χαραυγιακός, και της ομάδας επιλέκτων του «All stars basketorama - Νίκος Γκάλης», με τον οποίο εγκαινιάσθηκε το νέο παρκέ ολυμπιακών προδιαγραφών που τοποθετήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος τόνισε την συντονισμένη και διαρκή προσπάθεια του Δήμου Ηλιούπολης και του Πολιτιστικού, Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.), για την συνεχή βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας και την προώθηση του αθλητισμού, ιδιαίτερα στους νέους, που διψούν για υγιείς διεξόδους και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν στο Β΄ Αθλητικό Κέντρο της ΔΙΑΝΑ, όπως   

•   Τοποθέτηση παρκέ ολυμπιακών προδιαγραφών
•   Επισκευή της οροφής
•   Συντήρηση – επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα και ενίσχυση ρεύματος
•   Τοποθέτηση τεσσάρων κλιματιστικών ψύξης - θέρμανσης
•   Επισκευή προβολέων στο κλειστό και το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ
•   Επισκευή των δύο ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ
•   Επισκευή του συνθετικού χλοοτάπητα και των προστατευτικών τοιχωμάτων του γηπέδου 5 Χ 5.

Αναφέρθηκε επίσης στην προτεραιότητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στις παρεμβάσεις αναβάθμισης των υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης μας, όπως είναι η Αγία Μαρίνα, με έργα υποδομών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (πλατείες, πάρκα, οδικό δίκτυο κ.λπ.), με λειτουργία κοινωνικών δομών (Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καρδιολογική Μονάδα) και με παροχή υπηρεσιών προς τους κατοίκους (ΚΕΠ, Δημοτική Συγκοινωνία, σταθμός Μετρό κ.λπ.)  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ και Ταμίας του ΕΟΚ, κ. Δημ. Μπασούρης, Πρόεδροι και Έφοροι αθλητικών σωματείων της πόλης μας, ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ, κ. Δημ. Πανταζόπουλος, Αντιδήμαρχοι και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

Δημοσίευση 15/11/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.